Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rotér bilag

+1
Hej.

Jeg synes det kunne være super lækkert hvis man kunne rotérer indscannede bilag både til højre og venstre, og ikke kun til højre som nu.

Mange gange skal man trykke roter 3 gange for at nå det ønskede resultat - hvor man istedet kunne have nøjes med et klik den anden vej
lukket som en kopi af: Rotering af indscannet bilag
i Forslag » Bilagshåndtering af (300 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Rune

 

Mange tak for dit indlæg, det er altid dejligt at høre, hvad I som brugere støder på i det daglige smiley
 

Det kan jeg da godt forstå giver nogle ekstra klik at dreje dem på den måde, når der kun er denne ene vej. Lige nu har vi meget fokus på at forbedre hastigheden og stabiliteten samt funktionalitet, der kan hjælpe på dette, da vi rigtig gerne vil gør det så hurtigt som muligt for jer.

Dette er også noget vi har hørt før, så det er noget, vi meget gerne vil tage med videre til vores forummøde, så det kan vurderes sammen med teknikkerne og prioriteres i forhold til de andre forslag vi har oppe.

 

Det forslag er allerede taget med videre, så jeg tillader mig at lukke dette indlæg, så kan du altid følge med i det andet indlæg der er taget med videre her, for at se udviklingen.    

 

Så endnu en gang mange tak for opmærksomheden på dette og dit engagement på vores forum smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)