Informizely customer feedback surveys

Rotering af indscannet bilag

+1
Hej e-conomic,

Jeg tager mange fotos med min iPhone og sender dem til e-conomic og indlæser dem der. Indtil fornylig så lå alle billederne venstredrejet når jeg modtog dem i e-conomic og jeg skulle så trykke en enkelt gang på ROTÉR knappen for at få dem til at stå korrekt.

Nu idag, ligger billederne højredrejet og jeg skal trykke på ROTÉR knappen 3 gange (og vente på at systemet opdatere for hvert tryk), det er ikke særligt hensigtsmæssigt.

Den bedste løsning på dette, må være at man kan vælge om man vil rotere enten til højre ELLER venstre ved at implementere en knap mere i vinduet.

På forhånd tak

og

Med venlig hilsen

Steen Mathisen
i Forslag » Andet af (870 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Steen

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan sagtens forstå, at når du tager billede af bilag med telefonen, så er det oftes det kræver de roteres, når de kommer ind i e-conomic og er det helt på hovedet så kan det godt kræve lidt klik.

Jeg vil meget gerne tage dette med videre til vores forum møde så vil det blive vurderet for syntes det giver rigtig god mening.

Når vi har haft forslaget oppe at vende på vores møde vil jeg opdatere dig herinde på indlægget. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Steen

 

Undskyld for det sene svar.

 

Dit forslag har været oppe og vende og jeg må desværre melde, at det ikke er en funktion, som vi kommer til, at udvikle på i den nærmeste fremtid eller i en planlagt fremtid og derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

Derved vil man altså nødsaget til enten at klikke flere gange eller mere konsekvent tage billedet, så det ikke skal roteres i e-conomic.

Vi laver lige nu rigtig meget på scanningsdelen – nyeste er en beta version af vores nye indbakke funktion til håndtering af dokumenter. Hvis du er interesseret i, at prøve denne beta version er du meget velkommen til, at tage fat i vores support.


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)