Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af projekter

0
Det kunne være mægtig rart at kunne importere projekt stamdata og posteringer som både aktive og arkiverede.

Mange C5 brugere med C5's projekt modul vil kå glip af en masse historik uden denne mulighed.
i Spørgsmål » Andet af (430 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Asger

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Det er vores klare opfordring til kunder der kommer fra C5 eller andre økonomi- eller projekstyrings systemer, at de har eksporteret deres tidligere data og historik, og gemmer denne som dokumentation herfor.

Derefter tilbyder vi gerne assistance om hensigtsmæssig oprettelse af primosaldi på de igangværende projekter. Således at der kan laves en hensigtsmæssig over/underdækning og øvrig kalkulation på disse projekter.

Dette har indtil nu været tilfredsstillende for de brugere vi har haft igennem, hvorfor jeg gerne vil grave lidt videre i hvor stort behovet/ønsket for dette er.

Så hermed også en opfordring til alle medlyttere og læsere der syntes at dette er en god ide, om at give en stemme eller en kommentar.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)