Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bilag bliver ikke ført til betaling

0
Jeg indtaster bilag i kassekladde med all betalings oplysninger, der er ingen fejl alligevel bliver betalingen ikke ført til banken klar til eksport, dette sker for 70 5 af mine indtastninger.

Når jeg går tilbage og åbner indtastningen af bilaget er alle betalings oplysninger for svundet, jeg indtaster igen og nu kommer betalingen i bankens betalinger og kan eksporteres.

 Har andre et tilsvarende problem, e-conomic har ikke kunnet løse problemet.

Problemet er startet efter den store opdatering i august, og er voldsomt tidskrævende men endnu mere pinligt hvis jeg ikke opdager det og leverandørerne skal rykke for betaling.
Jeg stoler desværre ikke på programmet længere.
lukket med noten: Dialog håndteret andetsteds
i Spørgsmål » Andet af (330 points)
lukket af

1 Svar

Hej Anni

Mange tak for dit indlæg og fremlægningen af din problemstilling.

Det lyder ganske foruroligende at dine betalingsoplysninger ikke forbliver på dine leverandørbetalinger. Har du oplevet et specifikt mønster i dette? Sker det kun ved bankoverførsler, +71 betalinger? Eller er det bare helt generelt?
Hvad med betalingsoplysningerne, er de typisk angivet automatisk på leverandøren? Anfører du dem hver gang på posteringen? Og hvad med "besked" feltet, lader du e-conomic udfylde det selv eller udfylder du det manuelt?

Uanset hvad er det ihvertfald en problematik vi gerne vil til bunds i, hvorfor jeg ser frem til at høre nærmere.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)