forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sorteret data udtræk

0
Jeg kunne godt bruge muligheden at trække data ud fra arkivet. Fx. vil jeg genre have navn og mail-adr. på alle de kunder jeg har der har relation til (i mit tilfælde) Plænetraktor. Var det ikke noget der ret simpelt kunne laves?

Det var måske en bedre mulighed at lave et tekstsøg i export data sektionen?
spurgt 17 Nov, 2015 i Forslag » Teknik og drift af henrikholiday (640 points)
status opdateret 23 Nov, 2015 af Lauris Sørensen

2 Svar

Hej Henrik

Tusind tak for dit indlæg og det fine forslag.

Nu nævner du plænetraktorer som et forslag, hvor specifikt er det at dette data fremgår?
Umiddelbart når jeg skal lave sorterede data udtræk, så hopper jeg altid i "Eksporter data" og anvender Excels fremragende filtreringsfunktion til at udplukke det data jeg gerne vil kigge på.

Det virker ihvertfald så godt og effektivt for mig at jeg ikke har brug for yderligere funktionalitet her. Lad mig endelig høre lidt mere om dit behov hvis du ikke føler at ovenstående er fyldestgørende for udtrækket til det data du ønsker.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 20 Nov, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Jeg har været i export af data og har også talt med supporten om det. Det dækker bare ikke mit behov, da jeg ikke kan lave en tekstsøgning, som det er muligt i arkivet.
Når jeg fx. søger på plænetraktor som tekst i arkiv, får jeg kun de faktura frem der omhandler kunder med plænetraktorer. De kunder vil jeg gerne kunne trække navn og mail adr. ud på til en mail-liste til et nyhedsbrev.
Mailchimp har en app. der kan hente info over i mailchimp, der er der dog heller ikke mulighed for at sortere i kunderne.
Det kunne være lækkert sådan lige nemt at fange disse data, uden at lave det hele manuelt.
Hej igen Henrik

Tak for tilbagemeldingen.

Så forstår jeg bedre behovet og kan se udfordringen. Da det her vil være nødvendigt at trække listen af kundenumre fra arkivet, og matche dem op med informationerne fra kundekartoteket (enten fra eksport, eller Raporter -> Kunder -> Kunder).

Dette er dog igen muligt at holde op mod hinanden i Excel hvoraf du kan få en liste med de aktuelle kunder samt deres mailadresse.
Dette er umiddelbart rimelig "edge-case" altså et ret specifikt scenarie, hvorfor jeg med de nuværende muligheder ikke ser grundlag for at udvikle decideret funktionalitet til dette i e-conomic.

Skulle efterspørgslen vise sig større end først antaget vil vi naturligvis genoverveje dette :)

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Nov, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”