Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bilagsdato

0
Hej

Feltet med bilagsdato er begyndt at opføre sig anderledes end før.

Før i tiden genbrugte den datoen fra forrige bilag ved oprettelse af bilag.

I dag foreslog den d.d ved de første ca 15 bilag og derefter var det lidt tilfældigt om den genbrugte dato fra forrige bilag eller d.d eller en helt 3. dato.

Hvordan får jeg den til altid at foreslå dato fra forrige bilag igen?

På forhånd tak
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej dlk

 

Mange tak for dit indlæg smiley



Godt du skriver om dette, for sådan skal det selvfølgelig heller ikke være.
Jeg beklager, at der er gået noget tid før jeg har fået svaret dig. Oplever du fortsat dette problem?

 

For kassekladden er som udgangspunkt sat til at starte på dagsdato og så blive på den dato du har skrevet sidst, så det skal bestemt ikke være sådan tilfældigt, så det må vi da få den tilbage til.
Jeg kan ikke genskabe det i min aftale nu, så er nok nødt til at høre lidt mere ind til om du stadig oplever det og i så fald i hvilken browser, oplever du det i flere forskellige browsere?
 

Ellers når der er sådanne nogle mærkelig ting der driller, så kan det godt tyde på, at der ligger nogle cookies og driller. Vil du prøve at slettes dem, det har jeg en guide til her.
Hvis det fortsat driller efter du har slettet cookies, så må du endelig ring ind til os på 88 20 48 40, så vil jeg meget gerne se med på din aftale, om jeg kan se hvad der sker siden den opfører sig sådan.

 

Endnu engang mange tak for opmærksomheden på dette, det er altid godt at få at vide hvordan I oplever programmet, så vi kan få set på det der driller smiley 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.9k points)