Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Direkte oprettelse af Levering adr.

0
Savner mulighed for at oprette leverings adr. direkte på en faktura. På sammen måde som det blev lavet med oprettelse af vare.

Kunne det ikke blive muligt, da det jo ligner hinanden meget?

Hilsen Plæneklipper-Psykolog Henrik Bøgebjerg Tlf.: 86613600 Mail: henrik@viborghavemaskiner.dk
i Spørgsmål » Andet af (660 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Henrik

Tusind tak for dit indlæg og det fine forslag.

Det er faktisk allerede muligt at oprette leveringssteder "On the fly" - der er bare den lille krølle at du er nødt til at oprette/tilføje kunden på fakturaen først, herefter kan du klikke i punktet "Levering" her kan du vælge eller oprette leveringssteder "On the fly".

Årsagen til at du ikke kan oprette leveringsstedet samtidig med du laver kundeoprettelsen er fordi kunden endnu ikke eksisterer som fast data i e-conomic, og leveringsstedet skal bruge disse fastregistrerede data i forbindelse med oprettelse af leveringsstedet.

Hvis vi en dag finder en vej omkring det er jeg overbevist om vi vil introducere "On the fly" oprettelse af leveringsstedet hér også. Indtil da kan du dog gøre det i "Levering" hvilket er mere eller mindre lige så nemt smiley

Lad mig høre om ovenstående hjælper dig videre


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)