Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




mail adresse i arkiv

0
Jeg savner en mail adresse i arkivet.

Når man sender en faktura fra arkivet er der ingen mail adresse, som popper op.

Jeg vil gerne have den mailadresse som kunden er oprettet med i kunde oplysningerne.
i Forslag » Andet af (400 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Anne-Mette

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Når du befinder dig i arkivet, så kigger vi på fakturaer der er registreret som bogført i e-conomic. Disse behøver ikke nødvendigvis være sendt, og de kan som sådan også være sendt pr. EAN. Dette betyder at der ikke nødvendigvis er en mailadresse involveret i det data der er at forefinde herinde.

Når dette er sagt, så har vi faktisk en mulighed der minder rigtig meget om dit ønske, hvis du trykker på "Send" ikonet ude til højre for fakturaerne i arkivet, så vil der poppe en dialogboks op, den mailadresse der fremgår i "Modtager" vil være den mailadresse kunden er oprettet med.

På baggrund af ovenstående og den eksisterende mulighed vil vi ikke investere ressourcer i at tydeliggøre mailadresser yderligere i arkivet.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)