Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapporter

0

Det ville være lækkert med nogle standard perioder i en popup ved rapporter som fx resultat og saldo.

det kunne være:

 

  • Denne måned
  • Sidste måned
  • Dette kvartal og sidste kvartal
  • ÅTD

MVH

Steen

 

 

i Forslag » Andet af (150 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Steen

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg kan godt se idéen i at lave en dropdown med nogle foreslåede perioder, som dem du nævner i dit indlæg. For nuværende har vi vores "intelligente" datofelt, der som udgangspunkt hvis du skriver "1" selv vil finde aktuel måned og år, hvilket gør det hurtigt at starte en rapport for indeværende måned.
Ligeledes kan datofeltet aflæse datoen som "0111" hvorfra den vil opsætte 01.11.2015, med disse muligheder kan dato feltet agere ganske hurtigt og være særdeles effektivt.

Ligeledes er der mulighed for at poppe datovælgeren ud der giver et overblik over månederne herunder også start og slut i indeværende eller sidste/næste måned.

På baggrund af det eksisterende datofelt med genveje og datovælger, syntes jeg vi tilbyder en løsning der er tilpas intuitiv og effektiv til at være hensigtsmæssig. Hvorfor jeg ikke mener det ville give mening at kaste sig over standard perioder til rapporter for nuværende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)