Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leveringsdato - Lagermodul / Bestilling

0
Hej,

 

Er det ikke muligt i kan lave en kolonne op i toppen hvor der står leveringsdato?

Varenummer - Varenavn - Leveringsdato - Osv.

 

Lige nu, skal man trykke på hver enkelte bestilling... der kan spares lidt tid her.

 

God vind :-)
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Cah

Mange tak for indlægget og det fine forslag.

Jeg kan sagtens se relevansen i at kunne se en forventet leveringsdato på sine bestillinger.
Hvis du udvider linjerne i bestillings overblikket vil du faktisk også have den aktuelle leveringsdato på linjerne. Dette kan om ikke anvendes som en slags workaround, hvis du tilføjer leveringsdatoen på den øverste bestillingslinje, vil du kunne se den når du udvider linjerne for bestillingen, hvilket kan gøres ude i overblikket.

Jeg er desværre bange for at vi ikke kommer til at indføre leveringsdato i overblikket, til trods for at det ikke er noget dårligt forslag. I denne omgang vil jeg derfor afvise det, skulle efterspørgslen vise sig ufornægteligt stor vil jeg godt prøve at gå videre med forslaget.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Laurits,

 

Tak for svaret.

 

Er det slet ikke muligt? Jeg tænker ikke det kræver alverdens tid? Vi bruger især meget leveringstiden. Når du sidder med mange ordre på engang, kan det være en smule langtrukken at skal udvide hver enkelte linje. Eller udvide alle (Hvilket så bliver uoverskueligt).

Dette er et "Luksus" problem, men det ville skabe stor værdi for os.

 

God dag.
Forslag af (200 points)