forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

2 trælse mangler :-(

+1
Hej!

Jeg syntes der manger to vigtige funktioner.

1) Hjem/Login skærmen viser kun ubetalte salgsfakturaer. Hvad med en tilsvarende ved siden af som viser ubetalte købsfakturaer ?

2) Når man intaster CVR nummer ved ny leverandør, skrives teksten automatisk MED STORE BOGSTAVER. Dette er møgtræls da jeg ikke råber!

Mvh
Finn Sommer
spurgt 4 Nov, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af FinnSommer (360 points)
status opdateret 5 Nov, 2015 af Lauris Sørensen
2) Data kommer fra CVR-registret og her ser det ud til, at selskaber står med store bogstaver og selvstændig erhvervsdrivende står med "normale" bogstaver. Og ja, jeg synes også, at det er irriterende, men det er vist en umulig opgave at overtale Erhvervsstyrelsen til at lave det om (man kan så spekulere på hvem i alverden, der har fået den "supergode" idé mht. små/store bogstaver).
Mange tak for svaret.

Nr. 1 kan der gøres noget ved så :-)

Mvh
Fibb Sommer

1 Svar

Hej Finn

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.
Og en stor tak til Nette for den meget kompetente og korrekte forklaring på 2).

Med hensyn til 1) så er det bestemt ikke noget dårligt forslag!
Vores "Dashboard" ude på Hjem fanen er bestemt også noget jeg ville/vi ville ønske indeholdt flere informationer end de gør for nuværende. For nuværende har vi dog komplikationer nok med at håndtere de ubetalte salgsfakturaer, hvorfor det ikke er blevet til yderligere udvikling på Hjem fanen indtil nu.

Arbejdet med dette dashboard er lidt en løbende proces, og jeg tør ikke love at det er noget vi kaster os over øjeblikkeligt, men med tiden vil det uomtvisteligt være noget vi arbejder videre med, og så er sandsynligheden for at ubetalte købsfakturaer ganske stor.

Så for nuværende vil jeg ikke afgive nogle løfter eller tidsestimater, men blot sige at vi anerkender forslaget og vil have det med i puljen der udgør det arbejde der bliver Hjem fanen og dashboardets udvikling i fremtiden.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Nov, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
i gang× 5
løst× 102
besvaret× 220
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.