Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Debitor- og kreditorsaldoliste i alfabetisk orden

0
Hej,

Jeg har et stort ønske om at få mulighed for at printe debitor- og kreditorsaldolisterne i alfabetisk orden direkte fra E-conomic. Det vil være nemmere, f.eks at skulle stemme kreditorer af ud fra en liste i alfabetisk orden i stedet for at skulle lede efter dem i kontonummerorden, som de står i nu.

Med venlig hilsen

Lotte
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lotte

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.

Jeg kan sagtens følge dig I at det kunne være praktisk at tage debitor/kreditorsaldoliste i alfabetisk rækkefølge fra tid til anden.
For nuværende findes funktionen "Vis i Excel" og herfra kan du ret hurtigt sortere navne kolonnen fra A til Å. Så får du sorteringen i alfabetisk rækkefølge og kan printe rapporten ud herfra.

På baggrund af denne eksisterende mulighed vil jeg ikke tage dette forslag til videre udvikling eller overvejelse. Lad mig gerne høre om du lykkes med at sortere rapporten i Excel.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)