Informizely customer feedback surveys

Bankafstemning, anden valuta

0
Bankafstemning i fremmed valuta

Der bliver ikke mulighed for det næste lange stykke tid at lave bankafstemning i fremmed valuta

Forslag

Man henter en bankfil ind i fremmed valuta, ved indlæsningen påføres hvilken valuta man indfører i, når der bliver indlæst, bliver beløbene konverteret til grundvaluta.

som bonus: teksten påføres original Valuta og beløb

Baggrund:

Man kan indlæse bankfiler nemt, få lavet afstemninger nemt og slippe for beregninger af kursdifferencer.
i Forslag » Andet af (3.0k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej

Mange tak for indlægget og det gode spørgsmål.
Som tidligere nævnt, så arbejder vi naturligvis altid mod at skabe mere værdi for vores kunder igennem udvidet funktionalitet i vores program.

Herunder er også løbende arbejde med bankafstemningen og forbedring af denne. Vi har dog ingen intentioner om at arbejde med at udvide bankafstemningen til flere valuta på den ene eller den anden måde. Dit forslag er ikke dumt, men kan klares i csv filen ved hjælp af Excel på få minutter, og kan herefter indlæses med de omregnede beløb.

Med denne mulighed ser jeg ikke at udarbejdelsen af dette som funktionalitet ville give mening for os på dette tidspunkt. Du får dog et kæmpe stort tak for din feedback og interessen i at hjælpe os med at forbedre vores produkt.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
ja men det var jo netop for at slippe for at jeg selv skal beregne værdien af grundvalutaen, som var baggrunden for måden at lægge anden valuta ind på, så er der jo ikke noget der skal programmeres om i programmet men kun i indlæsningendelen til bankafstemning.
Det har jeg fuld forståelse for, hvis vi implementerer en sådan løsning i importen/indlæsningen af data til bankafstemningen bliver det med en kolonne hvor du selv skal angive kursen, ligesom vi kender det fra "Importer posteringer" og så er det lige så let at omregne til grundvaluta i Excel.
Hej - jeg bøvler også lidt med dette med valuta - synes det er meget omstændigt at jeg skal sidde med et excel ark og lave fiks-fakserier - det må være muligt nemt at tilføje et felt hvor valuta og kurs kan angives ved indlæsningen. Så jeg venter i spænding på at dette bliver forbedret, så man rent faktisk kan bruge det i sin daglige bogføring også på valutakontoen.