forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Spærre lokation / tvungen lokation

0
Hej,

Jeg syntes det kunne være smart hvis man kan spærre en lokation, så den ikke kan bruges mere, hvis man nu var kommet til at oprette en for meget/forkert.

Endvidere kunne vi godt bruge at når man har valgt at bruge lokationer at man, ligesom i kontoplanen, kan vælge tvungen lokation (at feltet skal udfyldes.)

Vi har rigtig mange varer, fra inden vi var helt obs på problemet, som er blevet bogført uden lokationer. Dette giver problemer når vi skal oprette ordre/lave fakturaer, da vi kun kan se hvad der er på lager på de givne lokationer og ikke det der er bogført uden lokation.

Hilsen Dorthe
lukket som en kopi af: Sletning af lagerlokation
spurgt 29 Okt, 2015 i Forslag » Lager af DBF (190 points)
lukket 29 Okt, 2015 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Dorthe

Tusind tak for din henvendelse.

Jeg er enig I at det ville give mening at kunne spærre lagerlokationer, hvorfor vi også allerede har taget dette forslag til udvikling på følgende forumindlæg:
http://forum.e-conomic.dk/13631

Dette medfører naturligvis ikke tvungen lokation, hvilket jeg ikke på nuværende tidspunkt tænker vil give mening. Til gengæld kan du jo altid påføre lokationen på varen og så vil denne lokation anvendes som standard på varen.

Du skal være velkommen til at deltage i ovenstående indlæg hvis du ønsker at tilføje inputs eller følge med i udviklingen.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Okt, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”