Spærre lokation / tvungen lokation

0
Hej,

Jeg syntes det kunne være smart hvis man kan spærre en lokation, så den ikke kan bruges mere, hvis man nu var kommet til at oprette en for meget/forkert.

Endvidere kunne vi godt bruge at når man har valgt at bruge lokationer at man, ligesom i kontoplanen, kan vælge tvungen lokation (at feltet skal udfyldes.)

Vi har rigtig mange varer, fra inden vi var helt obs på problemet, som er blevet bogført uden lokationer. Dette giver problemer når vi skal oprette ordre/lave fakturaer, da vi kun kan se hvad der er på lager på de givne lokationer og ikke det der er bogført uden lokation.

Hilsen Dorthe
lukket som en kopi af: Sletning af lagerlokation
i Forslag » Lagerstyring af (190 points)
lukket af

1 Svar

Hej Dorthe

Tusind tak for din henvendelse.

Jeg er enig I at det ville give mening at kunne spærre lagerlokationer, hvorfor vi også allerede har taget dette forslag til udvikling på følgende forumindlæg:
http://forum.e-conomic.dk/13631

Dette medfører naturligvis ikke tvungen lokation, hvilket jeg ikke på nuværende tidspunkt tænker vil give mening. Til gengæld kan du jo altid påføre lokationen på varen og så vil denne lokation anvendes som standard på varen.

Du skal være velkommen til at deltage i ovenstående indlæg hvis du ønsker at tilføje inputs eller følge med i udviklingen.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)