Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sletning af lagerlokation

+2
Jeg vil gerne om det var muligt, at få slettet en lagerlokation så den ikke var valgbar i forsendelse længere.

Kan se der er andre der ønsker dette. Hvad er tidshorisonten for dette?
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Bruno G,

 

mange tak for dit forslag.

 

Jeg kan sagtens følge dig i, at det ville være smart hvis man kunne lagerflytte sine varer til en anden lokation og så slette lokationen. Problemet med dette er, at i og med du har bogført varer med lokation, så har e-conomic registreret historikken på lagerlokationen. Det vil sige, at den ikke umiddelbart er mulig at slette (faktisk ligesom historikken på varer der ikke er bogført med lokation). 

 

Når det så er sagt, så har vi jo mulighed for at spærre varerne med historikken, sådan at de ikke vises i varekartoteket. Den logik kan jeg bedre lide - altså, at vi beholder historikken på selve lokationen, med mulighed for at skjule den og lukke for bogføringen på lokationen, nøjagtigt som du kan med almindelige varer. Vi vil beholde lokationen, men spærre for transaktioner og visningen i listen under Forsendelser > Lokationer.

 

Jeg vil derfor gerne tage denne med på vores prioriteringsmøde. En specifik tidshorisont kan jeg desværre ikke komme med endnu - men jeg vil opdatere dette indlæg når vi har snakket tingene igennem.

 

Rigtig god weekend, når du kommer så langt. smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Jannik Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)
opdateret af 🔒
Hej Bruno
Til, at starte med vil jeg undskylde for, at dit forslag nu har ligget i over 2 år uden en egentlig afklaring.

Som min kollega Jannik nævnte i sit svar vil vi ikke gå videre med muligheden for, at ”slette en lokation” grundet historisk data – derimod nærmere funktionen med, at spærre lokationen.

Det har vi ikke udviklet de sidste 2 år og det ligger heller ikke på planen inden for det næste år. Det bliver derfor en implementeres-ikke da vi ikke arbejder på en sletning af en lokation.
Tanken om, at kunne spærre en lokation lever forsat men vil først genovervejes hvis et nærmere fokusområde på lidt ”avanceret lager” i form af lokation bliver aktuelt.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)