Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valutakurser

+1
Det er ikke muligt at have flere forskellige kurser alt efter hvilket måned det er. Ofte bogføres der med forskellige valutakurser hver måned. Kan man ikke få indsat en funktion på valutakurser, så man kan ligge forskellige ind hver måned, således at det stadig er muligt at bogføre en måned tilbage til den rigtige kurs?
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nicole

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.

På nuværende tidspunkt virker funktionen, som du sikkert ved, således at du kan vælge at køre med en fastkurs som er gældende så længe den fremgår under "Faste valutakurser" eller du kan køre med dagskurser som vi opdaterer løbende en gang om dagen.

Disse kurser er dog ikke mere faste end at du altid får lov at tage stilling til dem på den aktuelle, postering/kundefaktura/leverandørfaktura, hvorfor du altid har mulighed for at skifte til en kurs der passer i den aktuelle situation.

Disse muligheder opfylder langt de fleste af vores brugeres behov for nuværende, hvorfor jeg ikke ser nødvendigheden af at indføre en funktionalitet som den du nævner i dette forslag.
Skulle efterspørgslen på denne funktionalitet stige, vil vi naturligvis være villige til at genoverveje forslaget :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)