Bogføring af bestemte posteringer

0
Vi arbejder meget med at lade posteringerne stå åbne i kladderne, indtil vi har afstemt med f.eks. kreditorkontoudtog mv.

Når posteringerne for en specifik kreditor så er 100% afstemt, vil vi gerne bogføre lige netop disse posteringer, men ikke nødvendigvis de andre i kladden.

Så kan det ikke gøres muligt at man kan markere/godkende netop de posteringer man vil have bogført?

Som det er nu, er det enten alle posteringer i kladden eller inden for en give datoperiode, men i en kreditorkladde bogfører man jo samme periode på de forskellige kreditorer, og så kan man ikke isolere posteringer på en specifik kreditor.

Så enten, at man kan godkende de posteringer man ønsker at bogføre, eller at man udover datoselektering kan vælge bilags numre istedet, for at udvælge dem man ønsker bogført??
i Forslag » Andet af (930 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej A.W.A

Tusind tak for dit indlæg og forslaget.

Jeg kan ihvertfald hurtigt meddele at det ikke er første gang jeg hører dette forslag, og der har været rigtig meget diskussion om denne mulighed. Det forholder sig således at vores administrator brugere (revisorer, bogholdere mv.) har mulighed for at godkende posteringerne, denne godkendelse fremgår som en markeringsboks ude i venstre side, som vi kender den fra markeringer alle andre steder i programmet.

Derfor står vi i den penible situation at hvis vi indfører en vælg funktion - så skal vi finde på noget nyt til godkendelsen af posteringer, hvilket vil betyde en ændring i arbejdsgangen for mere eller mindre alle vores administrator brugere, og det er ikke hensigtsmæssigt.

Derfor har vi indtil videre ikke turde kaste os over en vælg funktion i kassekladden, fordi at den åbenlyse løsning er "optaget".
Det er ikke noget vi endnu har fundet den gyldne vej på, så for nuværende kan jeg ikke se at det er noget vi vil udfordre os selv med.
På sigt vil det dog være en funktionalitet vi meget gerne vil understøtte.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej A.W.A :)

Selv om det er efterhånden er noget tid siden, at du ønskede dette forslag, så vil jeg alligevel gøre dig opmærksom på, at det nu er muligt at bogføre valgte posteringer i kassekladden.

Du gør det ved at hakke dine posteringer af ude til venstre og trykke på 'bogfør posteringer'.

Jeg håber det er noget du kan bruge din jeres hverdag :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (94.1k points)