Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturalayout - abonnement

0
Jeg vil gerne have mulighed for at styre elementer, der vises på faktura (abonnement) og i hvilken rækkefølge de placeres.

Man kan gøre det manuelt i fakturakladden, men hvis vi har 100 abonnement fakturaer om ugen bliver det noget af et manuelt arbejde at rykke rundt med de linier.

Vil I tilføje denne mulighed ?

På forhånd tak.
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Torben

Tusind tak for din henvendelse.
 

Hvis jeg forstår dig ret, så er det rækkefølgen af varelinjer du ønsker at kontrollere når du danner fakturaer via abonnementskørslen? I så fald er dette allerede muligt.
Når du er i: Salg -> Fakturering -> Abonnementer -> Tilknyt varer/ydelser
Skal du sikre dig at den sorterer på "Linjenummer" det er denne faktor der bliver taget i betragtning når du danner fakturaerne.

Lad mig høre om dette hjælper dig, eller om jeg har skudt fuldstændig ved siden af.
Hvis sidstnævnte er tilfældet hører jeg meget gerne lidt uddybende om dine udfordringer smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Lauris,

Dit svar løser ikke problemet.
En abonnementsfaktura danner 3 linjer på fakturaen for hver vare.
Første linje er 'egen tekst'
Anden linje er 'abonnementsnavn og periode'
Tredje linje er 'varenummer og varetekst'

Mit ønske er at disse linjer kommer i modsat rækkefølge - dvs.

Første linje er 'varenummer og varetekst'
Anden linje er 'abonnementsnavn og periode'
Tredje linje er 'egen tekst'

Jeg kan ændre denne rækkefølge i fakturakladden, men når man har mange abonnementsfakturaer er det urealistisk at gøre dette manuelt for hver abonnmentsfaktura.
Hej Torben

Undskyld det sene svar - der er vidst gået noget galt i min indbakke.

Som du formentlig har erfaret, så er der ikke mulighed for at redigere disse linjer. Til gengæld kan du sagtens lave tekstlinjer på abonnementet under "Tilknyt vare/ydelse" hvor du kan oprette linjer uden varenummer udelukkende med tekst.

Så min anbefaling vil være at påføre dine tekster herinde hvor du selv kan styre rækkefølgen, fremfor at anvende de system-dedikerede felter til dette.

Afprøv gerne dette og lad mig vide om det kan hjælpe dig.
Den oprindelige funktionalitet er ihvertfald ikke noget vi vil pille ved for nuværende.

Mvh. Lauris