Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Så er den gal igen... igen...igen :-(

0
Nu er vi nede IGEN, det kan sgu da ikke være rigtigt at både i går og i dag er der problemer, nu må i få det løst en gang for alle ellers må vi til at finde et alternativ til e-economic, prisen fejler sgu ikke noget og kompensation for "nedetid" findes åbenbart ikke hos jer ..... det er bare ikke godt nok, vi er trods alt afhængige af at systemet virker, TAG JER NU SAMMEN, kan jo se at det ikke kun er mig der er pisse irriteret over jeres rådne system :-(
lukket med noten: inaktivitet
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
lukket af

1 Svar

Hej Ib.C

Mange tak for dit indlæg
Lad mig starte med at sige at jeg har fuld forståelse for din frustration, det vi har leveret særligt i august og stadig lider under dyndinger af, har været MEGET langt fra det niveau vi forventer af os selv.

Det er naturligvis vores målsætning at vi ikke rammer dage som igår, og episoden fra imorges. Vi er dog også ambitiøse og ønsker at forbedre vores produkt konstant, både på drift og funktionalitet, hvorfor vi er nødt til at udvikle og implementere ny kode, og dette fejler desværre fra tid til anden, og det må vi så løse på bedst mulig måde.
Alternativet er at vi lader udviklingen gå i stå og ikke forandrer os, men blot tilbyder en stabil statisk løsning, hvilket vi slet slet ikke føler vil være hensigtsmæssigt for vores brugere.

Jeg håber og forventer at vi snart kan ligge driftsproblemerne bag os, og komme tilbage på sporet og levere vores produkt på det niveau som vores kunder og vi selv forventer.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)