Import bankposteringer fra Nykredit Bank

0
Der kan ikke importeres bankposteringer fra Nykredit Bank når jeg arbejder fra min Mac computer. Hvis jeg åbner filen og beder om at gemme på skrivebordet, så sker der noget med datoformatet - det bliver til 01/08/2015 i stedet for 01-08-2015 og så kan jeg ikke få lov at indlæse. Hvis jeg så gemmer i min Dropbox, så er der kun et problem tilbage og det er at Nykredit Bank smider en tekst i bunden af udlæsningen som jeg så ikke kan få fjernet. Dette er ikke den eneste bank jeg har udfordringer med... Kan e-conomic finde en løsning så der kan fjernes valgfrie linjer? og måske også en løsning på det ændrede datoformat, når der arbejdes fra en Mac computer.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej

Mange tak for dit indlæg her på vores forumsmiley
Det er desværre noget vi løbende oplever i forbindelse med den formatering af csv. filen der sker, når du arbejder med MAC - hvor meget vi end gerne ville, så er det desværre ikke noget vi kan gå ind og ændre på, da det er udenfor e-conomic dette opstår.

Jeg har fundet dette tidligere indlæg her på forum, hvor du kan læse hvad du skal gøre i netop dette tilfælde. Indlægget handler om æ/ø/å - arbejdshandlingen er dog den samme.

Jeg håber at ovenstående løsning vil kunne hjælpe dig på omend det ikke var det svar du havde håbet på.

Rigtig god dag til digsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)