Kopiering af faktura fra arkiv til igangværende faktura

0
Når man opretter mange fakturaer, som er næsten identiske med tidligere måneders fakturaer, så ville det lette arbejdet utroligt meget at man inde fra arkiv kan kopier alle markerede faktura op til igangværende.

Jeg laver hver måned op mod 50 fakturaer, som jeg kun retter lidt tekst og en lille smule i nogle beløb på (kan derfor ikke bruge automatisk fakturering – da beløbene bliver udregnet fra andet system og der ofte er en lille rettelse heri).

Lige nu kopier jeg manuelt hver enkelt faktura fra arkivet – efter at have trykket kopier, kommer man op i ”igangværende faktura” og herfra skal jeg tilbage til arkiv og ind på de søgte faktura, hvorfra jeg så kan finde den næste i rækken og kopier denne – og så fremdeles gentager jeg denne manøvre indtil alle er kopieret.

Dette kræver meget tid, og at ved at lave en funktion, næsten magen til ”vis alle” som hedder og virker som ”kopier alle” vil det lette arbejdsgangen væsentligt.
lukket som en kopi af: Ny knap til fakturering - Arkiv
spurgt 12 Okt, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Grodal (170 points)
lukket 12 Okt, 2015 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Grodal

Tusind tak for dit indlæg og det gode forslag smiley

Vi har fået et lignende forslag for ganske nylig, som jeg har taget til overvejelse. Så istedet for at håndtere begge indlæg tænker jeg at vi kan tage dialogen herovre:
http://forum.e-conomic.dk/16919

Jeg tillader mig derfor at lukke dette indlæg som en kopi af ovenstående, og så skal du være velkommen til at kommentere og stemme på indlægget der er angivet ovenfor.

Jeg giver opdateringer i indlægget når der er konkrete nyheder smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 12 Okt, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)