Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nem visning og udskrivning af alle igangværende faktura

+2

Jeg oplever et stort behov for at kunne se/udskrive de igangværende faktura for gennemtjek af korrekthed.

Grunden hertil er:
Når man laver op mod 40 faktura udfra beregninger er det utroligt vigtigt at kunne kontrollere at man ikke har lavet en tastefejl eller anden fejl - og her er det en stor ulempe at skulle ind på hver enkelt faktura for at se kladden og evt udskrive denne.
Samtidigt er der også nogle gange at fakturaen skal godkendes inden den kan bogføres og sendes afsted - igen her er det til stor ulempe at skulle ind på hver enkelt igangværende faktura for at udskrive.

Det samme gør sig også gældende under kundekontokort - her ville det også være en stor fordel hvis man kunne udskrive fakturaerne til kontokortet på en enklere måde end at skulle klikke på hver enkelt for at kunne udskrive denne.

Jeg ser meget frem til at i kan få lavet en implementering her der ligner den der er under arkiv - som jeg umiddelbart vil tro kunne løse denne problematik nemt og enkelt.

lukket som en kopi af: Udskriv flere fakturaforslag
i Forslag » Andet af (170 points)
lukket af

2 Svar

Hej Grodal,

 

Mange tak for dit indlæg.

Vi har diskuteret en smule internt, og er nået frem til at det ikke er noget vi vil implementere – desværre.

Det koster ressourcer, at implementere disse ting, og vi kan ikke se behovet hos særlig mange af vores kunder. Derfor vil vi bruge ressourcerne på andre ting.

 

Vi diskuterede muligheden for at udskrive kladder på i gangværende fakturaer. Det er vores vurdering at ikke særlig mange af vores kunder vil få gavn at en sådan funktion. Rigtig mange kunder bruger kostpriser i systemet, hvor avancen på fakturaen bliver regnet ud. Der fremstår derfor ikke et behov for at udskrive fakturaerne. Jeg er med på at der i enkelte tilfælde kan være kunder med andre behov – som dig. Desværre har vi valgt at prioritere andre ting, som vi vurdere kan hjælpe flere kunder.

Omkring udskrift fra kontokortet, ser vi heller ikke behovet – i og med du forholdsvis nemt kan gå i dit arkiv og søge en specifik kunde frem, og herinde vælge flere fakturaer du kan printe ud.

Jeg er ked af det negative svar, men du skal have mange tak for at skrive på vores forum.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Jeg har ønsket det samme i 2013 og denne står til "Overvejes" - det håber jeg virkelig den stadig gør ???

http://forum.e-conomic.dk/9838/onske-om-vis-valgte-i-igangvaerende-fakturaer

Hej Grodal og René

Forslaget er stadig igangværende hos vores udviklere.
På baggrund af følgende indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/9838
http://forum.e-conomic.dk/13868

Status på forslaget kan følges i ovenstående indlæg når der nyheder at bringe smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)