Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




På spærret leveringssted kan godt oprettes tilbud?

0
Når jeg spærrer et leveringssted, kan jeg fortsat se det på listen (modsat debitorer) og det er helt fint, men der er ingen indikator for, at det er spærret - og jeg kan godt oprette et tilbud (jeg har ikke prøvet med faktura).  Burde jeg ikke få en advarsel, at leveringsstedet er spærret og skal åbnes før jeg opretter et tilbud?
i Spørgsmål » Andet af (1.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helle

Mange tak for indlægget og observationen smiley

Jeg har lige efterprøvet adskellige arbejdsgange med spærrede leveringssteder, og det har jo mere eller mindre ingen effekt at spærre en afdeling. Jeg rapporterer dette med det samme, og vil opdatere dette indlæg når vi har konkrete nyheder at bringe.
 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej Lauris
Tak for svar. Jeg afventer at høre tilbage og har et tillægsspørgsmål: Hvis jeg opretter en debitor ELLER en afdeling/leveringssted, med samme detaljer som en spærret debitor/levsted, vil systemet så meddele, at der er en spærret registrering med samme navn/detaljer?
Hej Helle
Når der oprettes en ny debitor eller anden data, vil der ikke blive lavet "checks" på om dette data allerede findes. Da det er et bevidst valg der træffes om at oprette noget nyt.
Så denne oplysning vil ikke blive givet nej - håber dette giver lidt afklaring om ikke andet :)

Mvh. Lauris

Hej Helle :)

 

Jeg kan godt se, at det er et gammelt indlæg, men har ikke været afklaring på din forespørgsel.

Jeg skriver bare lige for at sige, at du ikke længere kan vælge et spærret leveringssted på dine tilbud, ordre og faktura.

Jeg sætter derfor forslaget som gennemført.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Spørgsmål af 🔒 (102k points)