Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mange åbner fakturaer - massefakturering

0
Vi har lige nu mere end 10.000 åbne fakturaer. Findes der en måde, hvor vi kan fakturere mere end 200 ad gangen, som er grænsen i listen nu?

Ellers kommer det nemlig til at tage ekstremt lang tid.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Huulbæk

Mange tak for indlægget og det gode spørgsmål.

10.000 åbne fakturaer er alligevel en stak må jeg sige! Som udgangspunkt har de fleste af vores brugere ikke helt så mange åbne fakturaer ad gangen, hvorfor 200 pr. side som regel er nok.

Derfor har vi heller ikke nogen alternativer hertil, så lige umiddelbart ligner det den lange vej med 200 pr. side og 50 gentagelser forude.

Er det et scenarie der vil udspille sig i fremtiden også? Eller har i samlet til bunke i en længere periode, eller importeret fakturaerne?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Ja, det vil udspille sig ofte. Det er eksternt abonnementssystem, der opretter fakturaerne på kunderne/medlemmerne.
Ja så er der jo nok at se til når det sker.
Hvad foretager du dig med fakturaerne? Kontrollerer du dem? Eller bogfører du dem uden yderligere kontrol?

Mvh. Lauris
Jeg bogfører dem uden kontrol. Bortset fra at sætte dato til fakturaens dato og sørge for, at der ikke sendes mails.
All right!
Måske vi kan få det eksterne system til at bogføre fakturaerne så? Via API'et hvor de også kommer ind i e-conomic.
Ja, det ville være det optimale for os.
Det lyder godt huulbæk.
Hvilket program danner fakturaerne? De skulle nemlig have mulighed for at oprette integrationen til også at bogføre fakturaerne, hvilket så ville være den mest hensigtsmæssige løsning her.

Umiddelbart vil det være løsningerne "CurrentInvoice_Book" og "CurrentInvoice_BookWithNumber" der kan anvendes til dette igennem vores API.

Ser frem til at høre om det kan hjælpe jer videre
Mvh. Lauris