Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundedatabase

0
I Officepakken og snart sagt alle Windowsprogrammer er det standard at man kan tilføje kolonner.

Under salg vil jeg gerne kunne sortere kunder efter land og by, men det er pt kun muligt i rapporter. Kan I ikke sætte de kolonner på under salg også?
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Peter

 

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

 

Det er klart at alle virksomheder naturligvis har forskellige arbejdsgange, og forskellige parametre der er med til at give et overskueligt billede af data i et kundekartotek, for nogen vil det være kundegrupper, andre vil det være kundenumre og noget vil kigge efter land/by. 

Vi har derfor valgt at imødekomme disse forskelligheder ved at indføre avanceret søgning i kundekartoteket hvor du har mulighed for at søge efter alle disse informationer.

 

Det betyder også at vi for nuværende ikke ønsker at klemme mere information ind i det overblik der fremgår af Salg -> Kunder, hertil kommer også at der findes alternativer som du selv nævner i Rapporter -> Kunder -> Kunder, samt muligheden for at eksportere kundekartoteket og sortere det her. 

Jeg vil derfor på nuværende tidspunkt afvise dette forslag.

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)