Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SOAP Session

0
Hej, Jeg sidder og fumler lidt med SOAP tilgangen i C#, specielt er det den session der driller og bliver ved med at smide en AuthenticationException.

Jeg har forsøgt en del forskellige ting, men jeg må indrømme at det meste har været gætværk da jeg ikke rigtigt har kunne finde nogen dokumentation på lige hvordan det skal gøres.
Iflg manualen skal man bruge en EconomicWebServiceLocator, men den klasse dannes ikke ud fra det wsdl jeg har fodret den med, så jeg ved ikke om manualen har en fejl eller det er mig.

Mit p.t bedste bud er flg:

1)         var proxy = new EconomicWebServiceSoapClient();
2)         var response = proxy.Connect(agreementNumber: ..., userName: ..., password: ...);
3)         var handles = proxy.Order_FindByDateInterval(DateTime.Now.AddYears(-20), DateTime.Now);
4)         proxy.Disconnect();

men linje 3 sider exceptionen.
Jeg kan se response er en string, et token af en eller anden art som nok har noget med session at gøre formoder jeg.

mvh Sune
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Sune,

Jeg ville ønsker jeg kunne hjælpe - men må nok indrømme at de koder er uden for min boks

Jeg ved ikke om du ved det - men vi har faktisk et forum til api spørgsmål? - http://apiforum.e-conomic.com/ Måske der er større chance for du kan få et brugbart svar der?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)