Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Navigering med hurtige link

+1
Hejsa

Kunne rigtig godt tænke mig at man også kunne bruge navigering med hurtig link som administrator som blev muligt for andre brugere her i sommers, det ville virkelig effektivisere mange arbejdsprocesser :-) som bogholder og revisor.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af
Tillæg til forslaget, når man har koncernaftale skal det også virke for superbrugerne.
Hurtiglink er automatisk for alle selskaber, når man har sat det op på superbrugeren.

2 Svar

Hej Rikke

 

Tusind tak for indlægget her og dit forslag.

 

Jeg syntes faktisk det giver glimrende mening at tage den effektivitet vi har lavet for "almindelige" brugere, og overføre til administrator brugere, så jeg vil medtage forslaget på vores næste prioriteringsmøde smiley

Jeg opdaterer indlægget her når der er konkrete nyheder i sagen :)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)

Hej Rikke og Jimmy.
Dette indlæg har efterhånden ligget længe uden, at blive opdateret. Det vil jeg gerne starte med, at undskylde for. 

Det er sådan, at vi faktisk havde taget dette forslag med videre til teknikken hvor der også er blevet kigget lidt nærmere på det. Der er dog nogle tekniske udfordringer ved selve opgaven som gør, at det ikke er så ligetil, at ændre. 

Der kan også være rigtig mange "hvis & hvis & hvis" tilfælde i form af hvilke tillægsmoduler de forskellige kunder har adgang til. Vi har derfor valgt ikke, at gå yderligere videre med forslaget og det bliver så ikke implementeret. 
Hurtige link forbliver en slutbruger funktion og bliver desværre ikke en funktion til administratorbrugere.

Heldigvis så har vi en funktion i programmet hvor du hurtig kan navigerer derhen du programmet i ønsker.
Det er godt nok ikke en liste med faste links men ved brug af vores "quicksearch" kan du virkelig effektiviserer navigeringen rundt i programmet og her især uden mus. 
Fordelen er også, at her kan hurtigt søges frem hvor i skal hen og skal derfor ikke vælges på forhånd hvilke muligheder i ønsker. 


Du kan se nærmere på funktionen i vores e-copedia guide: QuickSearch funktionen - Jeg oplever det særligt effektivt hvis der også ønskes, at minimere brugen af mus. 
Jeg håber, at i måske allerede anvender funktionen eller i hvert fald giver den et forsøg. Endnu engang tusinde tak for jeres engagement for vores program. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)