Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oversigt over ubetalte fakturaer

0
Hejsa

Jeg vil gerne trække en liste over vores modtagne fakturaer, som er forfalden, men endnu ikke betalt.

Dvs. lige det modsatte af, at løbe sine debitorer igennem, for at se, hvem der ikke har betalt sine regninger.

MEN, den liste kan jeg ikke trække i systemet....

Det mest logiske (efter min mening) ville være, at gå i Rapporter, Leverandører, Leverandørkontokort, vælge en "Fra dato", som ligger langt tilbage i tiden (fx 1/1 2001), og en "Til dato", som er dagsdato, sætte kryds i "Vis kun åbne" og "Vis kun forfaldne", så burde listen indeholde, alle modtagne fakturaer, som ligger i dette interval og ikke er udlignet, men forfaldet...

MEN til min overraskelse indeholder listen også fakturaer, som har forfald EFTER "Til datoen" (ergo er de ikke forfaldne og burde ikke være med på listen), og så er listen jo ubrugelig... Er der nogle krydser, som systemet ikke forstår...?

mvh

Jørgen
i Spørgsmål » Andet af (710 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Jørgen

Tror du skal fjerne afkrydsning i "vis kun åbne", således at du kun har kryds i "vis kun forfaldne".

Mvh

Maria Fris Jørgensen
Spørgsmål af (190 points)
Nej, så vil systemet bare vise mig alle forfaldne fakturaer i perioden... Inklusiv dem, som allerede er udlignet...

Hej Jørgen,

Mange tak for dit indlæg

Som Maria rigtigt nok skriver vil det være en mulighed kun at have sat flueben i "vis kun forfaldne".

Alternativt kan du tage en kreditorsaldoliste, og sætte flueben i vis specificeret. Se evt. mit billeden nedenfor.

Denne liste skulle meget gerne give dig samme overblik smiley

har du spørgsmål hertil, eller oplever udfordringer er du meget velkommen til at skrive tilbage her på forum, eller kontakte supporten direkte. Så skal vi nok få fundet listen og give dig det overblik som du ønsker.

Men igen tak for at du gør brug af vores forum.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (8.2k points)
Hejsa

Løsningen giver ikke helt det billede, som jeg gerne vil have... Jeg er udelukkende ude efter forfaldne fakturaer, som ikke er betalt.

Listen, som du henviser til, viser alle fakturaer, som er ikke er betalt - og men både forfaldne og ikke forfaldne...

Hilsen Jørgen
Hej Jørgen

Jeg springer lige ind i indlægget her.

Når vi trækker et leverandørkontokort, så kigger vi på de posteringer der er posteret i det valgte interval.
Vi har så mulighed for kun at vise hvilke posteringer der er åbne i dette tidsinterval ved at anvende "Vis kun åbne". Når du sætter fluebenet i "Vis kun forfaldne" så viser vi alle posteringer med en forfaldsdato der er ældre end dags dato, så du kan få et nutidsoverblik over de forfaldne poster.

Ønsker du at refere forfaldsdatoen til en tidligere dato vil det som Magnus nævner være ved hjælp af kreditorsaldolisten og gerne med et flueben i "Vis specificeret" så du kan se de specifikke fakturaer.

Lad mig høre om ovenstående giver lidt afklaring på rapporterne

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)