Ingen mulighed for at trække Ubehandlede Bilag direkte ind som bilag i Kassekladden

0
Hej E-conomic

Hvorfor kan man ikke i kassekladden tilføje bilag, som tidligere er blevet indsendt per mail og nu ligger under "Ubehandlede bilag"?

Når man står ovre i klassekladden og trykker på plusset for at tilføje et billag, så har man kun mulighed for at trække et nyt bilag ind / vælge det fra sin computer.

Der kommer IKKE en mulighed frem for at vælge en af de bilag, som er sendt ind fra tidligere og ligger under Ubehandlede bilag.

For mig virker det fuldstændigt uforståeligt, fordi det svarer til at købe en bil, og så virker fordørene ikke, og man kan kun stig inde via bagdørene. Specielt virker det uforståeligt, når I så meget har markedsført jeres Indscanningsmodul som værende ååååhhh så smart :-)

Det er det jo altså smart, når man kan trække de tidligere indsendt bilag (Ubehandlede bilag) ind og bruge dem direkte inde i kassekladden - uden at skulle ind i sine Ubehandlede bilag og gemme dem på sit skrivebord og så trække dem ind i kassekladde-posteringens bilag. Det tager unødvendigt lang tid, specielt hvis man har mange bilag per postering.

Vores leverandører sender løbende deres fakturaer ind på en bogholderi-email-adresse hos os, som så både sender en mail-kopi til den specielle email-adresse hos jer (hvor bilagene ryger ind under "Ubehandlede") samt til os selv, så vi kan betale deres regninger. Og der kunne vi have trukket dem direkte ind i kassekladden, hvis I har skabt mulighed for det.

Når vi ikke kan bruge vores indsendte bilag fra Kassekladden, så falder det smarte i Indscanningsmodulet til jorden. Vi må håbe, at I snart udbygger det.

Det er jo bare, at der komme en ekstra knap over i Posteringskladden, så man derfra kan trække Ubehandlede bilag ind. Jeg troede naivt at det var det hele systemet gik ud på?

Ellers kan vi jo kun bruge Ubehandlede bilag til at knytte til bogførte posteringer - men det er jo under ubogført posteringer at vi virkeligt skal bruge dem. Hvem går og knytter bilag til noget, som er bogført? Nok ikke de fleste, men de kan undgå det.

Vi undlader at bruge Indscanningsmodulet til vores eco-kunder indtil I har gjort det så smart, som I omtaler i videoen at det skulle være :-)

Brug jeres krudt på at skabe gode del-systemer, og så skal de nok markedsføre sig selv :-) og når brugerne så er glade, så kan I markedsføre dem som være smarte :-)

Hvor længe går der mon til det bliver udbygget? Hvad skal jeg sige til vores eco-kunder, hvis løsninger vi tager ansvaret for?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Andet af (8k points)

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens,

Har du set at der mulighed der er mulighed for at vælge "ny postering fra indscannet" når du står i kassekladden. Så kommer den op med alle dine ubehandlede bilag. Det er måske det du leder efter?

Du kan finde den i kassekladden når du trykker på fald-ned menuen ved knappen "ny postering" - Det er i hvert fald den vi bruger hos os i det daglige.

Mvh. Casper
Forslag af (440 points)
valgt som bedste svar af
Hej Casper

Mange tak :-)

Det må jeg have overset i flere omgange, når jeg har hjulpet vores eco-kunder. Eller også er det noget, som er kommet inden for de seneste måneder?

Jeg spurgte endda en supporter over chatten om muligheden og fik at vide at det ikke var der, men at det måske ville komme senere hen.

Jeg synes godt, at hele bilags-håndteringen (på indscannings-bilags-siden) kunne opgraderes meget og gøres meget bedre. Det virker meget gammelt og er slet ikke uptodate med hvordan resten af layoutet, som efterhånden som årene er gået eget er blevet ret intuitivt.

Hej Jens

 

Mange tak for dit indlæg og engagement på forum – hvor er det bare dejligt, at du har taget dig tid til at dele dette med os smiley

 

Som Casper også er så sød at nævne, har du nemlig helt ret i, at det smarte i Indscanning nemlig er, at ens bilag kan føres direkte ind i kladden og det gøres ved at trykker ’Ny postering fra indscannet’, så ligger ens bilag klar til bogføring. Denne funktion har altid været sådan, men jeg er da ked af at høre, hvis du er blevet fejl informeret om dette, så du ikke har kunne gøre brug af den. Så den funktion er der heldigvis allerede.  

 

Endnu en gang mange tak for opmærksomheden på dette smiley


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Randi :-)

Tak for svar :-)

Vi er i gang med at bruge det :-)

Et tip til jer ville være at løfte layoutet og brugervenligheden på den popup-side, som kommer frem, når man skal arbejde med sin Ubehandlede bilag. Den lever ikke op til resten af jeres intuitive layout :-)
Tak for feedback på det Jens.
Ubehandlets udseende og intuitivitet er gennerelt noget vi har oppe lige nu, så det er dejligt med lidt på det, for det kan du godt have ret i :)