forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Debitor/kreditorsaldoliste

+1
Hej e-conomic,

 

Jeg synes, at det ville være dejligt, om man i debitor/kreditorsaldolister kunne få en liste, hvor beløb i lokal valuta fremgår. Som det er nu, skal jeg udskrive i den enkelte valuta for at få det nøjagtige beløb og ikke beløbet omregnet til DKK.

 

Mvh

Dorte
spurgt 22 Sep, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Dorte Ertner (310 points)
status opdateret 16 Dec, 2016 af Andreas Polk
Ja, vi efterspørger det samme som Dorthe - altså deb-/kreditor saldo liste, både med bogført DKK og valutabeløb.

3 Svar

Hej Dorte,

Mange tak for dit indlæg.

 

I hvilke tilfælde vil det give mening at få en total liste for en leverandør i forskellige beløb, hvor de ikke er omregnet til grundvalutaen?

Der kan altid være småting, hvor det giver mening, men jeg kan ikke se en arbejdsgang for mig, hvor det vil give mening, og samtidig være tidsbesparende i forhold til at trække listerne i den pågældende valtua. Hvordan skal summeringen osv. så fungere?

jeg må indrømme jeg ikke lige kan se den for mig, så gør mig meget gerne lidt klogere på hvad dit behov egentlig er, og hvorfor. Så vil jeg meget gerne diskutere det internt, om det er noget vi vil bruge ressourcer på at kigge på.

Jeg ser frem til at høre fra dig. :)

Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Okt, 2015 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
Hej e-conomic,

Det giver mening, når man skal lave betalinger både i EUR og i DKK. Nu skal jeg trække to kreditorlister, en i DKK og en i EUR. Det ville være lettere, kun at skulle trække en liste.

Giver dette ikke mening, så sig til.

 

Mvh

Dorte
besvaret 6 Okt, 2015 Forslag af Dorte Ertner (310 points)

Hej Dorthe 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores tidligere indlæg og faldt her over dit indlæg smiley 

Jeg kan sagtens se, at det tager lidt ekstra tid, at du skal trække to lister i forhold til forskellige valutaer når du skal tjekke dine betalinger.
Det oplever jeg kunne være forvirrende, at der står forskellige valutaer på samme liste over betalinger og derfor holder vi forsat fast i, at listerne skal trækkes enkeltvis og fokusere, at arbejde andre områder i programmet.

Selvom det ikke er et forslag vi arbejder videre med så skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Dec, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”