forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændring af leverandørfaktura, gør at modkonto slettes

0
Hvis jeg har tastet en leverandørfaktura hvor der er angivet en modkonto, og jeg ændrer Typen til leverandørbetaling, så beholdes kontonummer i modkonto, men hvis jeg så ændrer Typen tilbage til leverandørfaktura, så smider den modkontoen væk. Også selv om leverandøren er oprettet med modkonto i stamdata.
spurgt 17 Sep, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Torben S. Bendixen (3,810 points)
status opdateret 27 Feb, 2017 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Torben

Mange tak for dit indlægsmiley
Dette er sendt videre til teknikken/udviklingen og ligger nu i deres hænder og de arbejder på at finde en løsning til dette.

Jeg kan desværre ikke komme med en præcis dato for hvornår der vil komme en løsning på dette, men lover at jeg vil opdatere indlægget her, så snart det er "live" i systemet.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Sep, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej Torben
Jeg er i gang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og her har jeg vendt sagen med teknikken igen efter det har ligget længe.

Det er ikke blevet rettet og vi har valgt ikke er gå videre med sagen. Så hvis du har valgt leverandør betaling -> valgt din leverandør -> også du så her skifter typen til ”leverandørfaktura” -> så vil den ikke smide en konto i ”modkonto” og hvis du havde sat en konto ind vil denne også blive fjernet.

I dette meget specifikke scenarie kan du vælge, at lukke boksen ned og oprette posteringen fra ny eller gå ind og ”genvælge” din leverandør -> så opdaterer posteringen og du vil få den ”faste udgiftskonto” smidt i ”modkonto”

Vi har valgt ikke, at gå videre med den grundet det meget specifikke tilfælde og, at vi ikke oplever det generer særligt mange kunder. Vi vil i stedet prioriterer vores kræfter andre steder.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Feb, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”