Ændring af leverandørfaktura, gør at modkonto slettes

0
Hvis jeg har tastet en leverandørfaktura hvor der er angivet en modkonto, og jeg ændrer Typen til leverandørbetaling, så beholdes kontonummer i modkonto, men hvis jeg så ændrer Typen tilbage til leverandørfaktura, så smider den modkontoen væk. Også selv om leverandøren er oprettet med modkonto i stamdata.
i Forslag » Andet af (3.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Torben

Mange tak for dit indlægsmiley
Dette er sendt videre til teknikken/udviklingen og ligger nu i deres hænder og de arbejder på at finde en løsning til dette.

Jeg kan desværre ikke komme med en præcis dato for hvornår der vil komme en løsning på dette, men lover at jeg vil opdatere indlægget her, så snart det er "live" i systemet.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Torben
Jeg er i gang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og her har jeg vendt sagen med teknikken igen efter det har ligget længe.

Det er ikke blevet rettet og vi har valgt ikke er gå videre med sagen. Så hvis du har valgt leverandør betaling -> valgt din leverandør -> også du så her skifter typen til ”leverandørfaktura” -> så vil den ikke smide en konto i ”modkonto” og hvis du havde sat en konto ind vil denne også blive fjernet.

I dette meget specifikke scenarie kan du vælge, at lukke boksen ned og oprette posteringen fra ny eller gå ind og ”genvælge” din leverandør -> så opdaterer posteringen og du vil få den ”faste udgiftskonto” smidt i ”modkonto”

Vi har valgt ikke, at gå videre med den grundet det meget specifikke tilfælde og, at vi ikke oplever det generer særligt mange kunder. Vi vil i stedet prioriterer vores kræfter andre steder.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)