Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre i App.

0
Hej

Vi syntes at App én fungerer fint, men dog er det et stort minus at man ikke kan oprette ordrer i denne, kan det fixes.?
i Forslag » Andet af (350 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej,

Vi er glade for at høre, at app'en fungerer for jer. Men du har ret i, at app'en mangler understøttelse af ordrer og tilbud. Da vi designede og byggede app'en besluttede vi, at skære forholdsvis meget funktionalitet fra. Vores tanke var, at vi hellere ville bygge lidt, som var godt, end meget, der var skidt. Men nu er vi ved at være klar til at tage ny funktionalitet ind i app'en. Order og tilbud ligger i den forbindelse meget højt på vores to-do-liste. Der er mange brugere, der efterspørger det.

Jeg kan ikke umiddelbart sige hvornår det er klar, blot at det er meget højt på vores to-do-liste.

Jeg håber, at app'en stadig giver jer værdi, her i mellemtiden.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Martin L. Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (220 points)
Hejsa

kan se at man er i gang med at tilføje ordre til app, det er jo super fedt. men hvornår kan man forvente dette er køreklart.?
Hej,

Vi regner med, at vi skal bruge et par måneder på at udvikle funktionaliteten i app'en. Sådan "cirka". Herefter skal Apple bruge et par uger på at godkende app'en førend du og andre brugere får det i hænderne. Så det ender nok med at blive en julegave :-)
Det kunne være ret hvis der snart kom en app til Android.
Hej Nylev,

Android-app'en er lige rundt om hjørnet. Vi skal faktisk bruge nogle beta-testere, så jeg sender dig lige en mail.

Hej O.K Service
Jeg opdaterer lige indlægget for god ordens skyld.

Som du gerne skulle have oplevet så er det muligt, at lave ordre og tilbud i vores salgs app til Iphone (apple) Det kun muligt, at oprette fakturaer i vores Android app som det ser ud nu.

Jeg vælger derfor, at ændre indlægget til, at være gennemført - da indlægget har handlet om Iphone appen.
Rigtig god dag og godt nytår smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)