Markedspakke

+1
Hej Team E-conomic

På jeres svar stødder på ordet markedspakke.

Ligger der i det alle nyere opdateringer.? Hvis ja; hvor kan jeg så finde og gennemlæse disse sikkert gode opdateringer som er gennemført i denne?

Måske er det bare mig som kan finde dem?

Med venlig hilsen

Keld Hansen
i Spørgsmål » Andet af (260 points)
status opdateret af
Jeg kan heller ikke finde dem. Vi mangler mere information om ændringer og nyheder. Der er måske et eller andet, vi kan bruge.
Tidligere havde vi netop disse markedspakker til stor glæde.
Mvh
Finn

1 Svar

Hej begge

Korrekt - ordet "markedspakke" er vores interne (og ret gamle) betegnelse for en samlet "pakke" af nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser, som vi ruller ud i programmet ca. én gang ugentligt. Vi er egentlig gået væk fra at bruge betegnelsen "markedspakke", da det ikke var selvforklarende, hvis man ikke lige havde stødt på det. Men det er en anden snak.

Hvad der er mere interessant er netop, hvor I kan finde alle nyhederne henne. I august måned har vi desværre været ramt af driftsudfordringer, så vi også her i kommunikationsafdelingen har lagt alle andre opgaver til side for at kommunikere om dette.

Men - heldigvis er vi ved at være tilbage på sporet igen, så allerede i næste uge kan I forvente en nyhedsmail, hvor vi samler op på driften, men også nogle af de nye ting, der er kommet til programmet. I vores nyhedsmails og på vores blog er der, hvor I kan følge med i nyheder til programmet. Inden længe kommer vi også til at introducere de nye funktioner i listeformat fast placeret på bloggen, så det er nemmere så det er nemmere at danne sig et hurtigt overblik over alle de nye funktioner. På bloggen og i nyhedsmails er det nemlig de lidt mere uddybende forklaringer, vi serverer.

Vores udviklingsafdeling har over sommeren produceret en masse smarte forbedringer til programmet, og dem fortæller vi meget snart om - så hold øje med blog og nyhedsmails.

Jeg håber, det svarede på jeres spørgsmål.

God weekend og mange hilsener

Sisse, e-conomic

 

Sisse Hansen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (420 points)