Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bank afstemning

0
Hej,

Er det muligt at lave en feature i bankafstemnings modulet, hvor man kan afstemme på tværs af månederne?

DVS hvis jeg har en post som er betalt i Januar i banken, men først bogføres i juli. Mange (vi har) har en praksis med at lukke hver måned og dermed kan der ikke bogføres længere i den eksisterende måned når der skal repaorters eksternt, men der kan stadig være et behov for at lave justeringer og som i mit eksempel sker dette i juli. Det er ikke muligt i dag.

Mvh, Karin Sommer, Xstream
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af 🔒

2 Svar

du skal "bare" trykke på "Pil ned" tasten som der står ud for posteringen (overfør til næste periode), så rykker den en måned frem, det skal så gøres det antal gange indtil posteringe faktisk kommer :-)

Den står så øverst i afstemningen hver måned indtil den er blevet udlignet i den rigtige måned
Spørgsmål af (3.0k points)

Hej Karin

Mange tak for dit indlægsmiley
Det er helt korrekt, hvad jrh skriver til dig, det er nemlig den korrekte og tiltænkte måde, at posteringer i bankafstemningen på tværs af periode vil skulle afstemmes på.
I den forbindelse, har jeg fundet denne artikel til dig, hvor du kan se hvordan du overfører beløb til næste periode.

Håber at dette har hjulpet dig på vejsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)