Faktura layout på udenlandske fakturaer

0
Hej e-conomic

FORSLAG

I forbindelse med eksport og fakturering til 3. lande (udenfor EU) har vi brug for at kunne holde fragtværdien adskilt fra vareværdien - dette til brug for de udenlandske toldmyndigheder. Den mulighed findes p.t. ikke i e-conomics, og det skaber en del problemer for vores kunder, når fragten står anført som et varenr., og varerne skal igennem toldmyndighederne, fordi de beregner fragten som en del af den samlede vareværdi - og så "mangler varen" pludselig ved toldgennemsyn.

Jeg har set på andre fakturaer, at fragten anføres på nederste linje efter subtotal af vareværdi, sammen med f.eks. gebyrer, afgifter og moms.

Hermed et ønske om at I udvikler denne mulighed i e-conomics.

 

Med venlig hilsen

Brother Brother & Sons

Marianne Hjerresen
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Marianne

Mange tak for dit indlæg her på forumsmiley
Jeg kan godt se at dette ville være super smart, skal i du situationer som ovenstående holde fragten særskilt fra resten af fakturaen.

Vi har haft dette oppe at vende på vores forum møde hvor det er blevet diskuteret. For nærværende vil dette desværre ikke blive implementeret i systemet. Vi går her ind og kigger på hvor stor efterspørgslen efter dette er, sammenholdt med de andre forslag vi modtager og vedligeholdelser vi laver i systemet og herfra baseret på vores fordeling af ressourcer.

Som løsningsforslag til dette, kan du lave en særskilt faktura med fragten du kan sende til koden, så vil du kunne holde dette adskilt sidder du i situationer hvor det skal splittes op, jeg ved godt det ikke er den optimale løsning og det du havde håbet på - for nærværende vil det dog være denne måde du kan løse det på bedst mulig vis.

Du skal i hvert fald have mange tak for dit forslag og du er altid velkommen til, at skrive en anden gangsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)