Informizely customer feedback surveys

Fordelingsknap og lettere brug af fordeling

0
Jeg bruger Fordeling af mine leverandørfakturaer, især regninger hvor forbruget ikke er momsfradragsberettiget, men gebyret er fradragsberettiget, samt opdeling af telefonregninger til flere afdelinger.

Når jeg vil bruge fordelingsknappen skal jeg hver gang skifte over til musen, for hvis jeg bruger "enter" laver den "bogfør og ny". Lige der kunne jeg godt bruge at have en genvejsknap.

Når jeg så kommer i fordelingen, ville det da være rart om der automatisk kom den fordeling frem som man bruger mest på lige netop denne kreditor.

Løsning: i kreditormodulet vælger man en eller flere standardfordeling(er) som så står klar, når man går i fordeling i kassekladden.
lukket
i Forslag » Andet af (3.0k points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej jrh,

Når du står i kassekladden og er i gang med at oprette eller redigere en postering, er der rent faktisk en genvej til at aktivere fordelingsskabelonen, når denne er markeret. Hvis du TAB'er hen til fordelingsskabelonen og trykker "pil ned" vil du aktivere denne funktion og fordelingsskabelonen vil åbne op :)

"Enter" er netop anvendt til "Gem & ny" hvorfor vi har valgt at anvende "pil ned" som genvejstast til at aktivere et felt. "Pil ned" genvejen kan også anvendes i felterne der har dropdown funktionalitet som fx "Type", "Valuta" og "Moms, modkonto".

Som bonusinfo kan jeg fortælle, at genvejstasten "n" kan anvendes til at oprette nye posteringer, fakturaer etc. Håber dette vil hjælpe dig i din hverdag og gøre livet lidt lettere for dig :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
valgt som bedste svar af
men der er ikke mulighed for at linke specifikke fordelingsnøgler på kreditor? Eksempelvis hvis man har posteret Telenor og så kommer de 3 Telenor-fordelinger frem som dem der ligger øverst, fremfor som nu hvor man enten skal igennem hele listen eller stave sig til de kommer frem?
Hej igen,

Man kan ikke linke fordelingsnøgler til kreditorer.

Den nemmeste måde at få fat i en bestemt fordelingsnøgle når man har trykket pil ned er, at skrive det første bogstav i fordelingsnøglen eller et unikt tal som indgår i fordelingsnøglens navn. På den måde vil du hurtigere kunne vælge hvilken en du vil anvende. Igen kan du selvfølgelig bruge pilene til at navigere mellem de forskellige nøgler og trykker TAB eller Enter for at vælge nøglen :)