4 beholdningskonti i en kassekladde under regnskab

+1
Hej e-conomic,

Jeg kunne godt tænkte mig at man kunne få 4 beholdningskonti i en kassekladde under regnskab, så man slipper for at have flere kassekladder med forskellige nummerserier.

Er det noget i har tænkt jer at indføre?

Hilsen

Jacob
i Forslag » Andet af (130 points)
opdateret af
Kære E-conomic.

Jeg synes at det ville være en stor hjælp, at kunne tilvælge op til eks 10 konti på øverste linie under regnskab. Jeg har 5 konti 4 mellemregningskonti og en kasse, der skal stemmes af.

Jeg ved også at vores revisor har samme ønske, så man slipper for at ændre opsætningen hver gang.

I kunne jo "blot" kopiere linien med de 3 konti og kopiere dem neden under, hvorefter det kunne være et valg under opsætning om hvor mange konti man ville have adgang til :-)

Mvh Heidi

1 Svar

Hej Jacob,

Mange tak for dit forslag.smiley

 

Som udgangspunkt har vi ikke tænkt os at lave om i kassekladderne, da 3 beholdningskonti er mere en rigeligt for langt de fleste af vores kunder. Har du 4 konti, eller flere – så må du i en anden kassekladde for at få overblikket, desværre – eller tage et kontokort engang imellem.

 

Der er altså det vi kalder for en work-around, og med den i mente, sammen med vurderingen af, der ikke er nok kunder som vil blive glade for det – kontra de ressourcer det kræver at implementere det – så er det ikke noget som vil blive prioriteret. Desværre.

 

Men du skal have et stort tak for at have taget dig tiden for at skrive forslaget her på vores forum.smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)