forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Gentagende problemer med log in

+1

Nu er jeg daglig bruger af e-economic og oplever gentagende gange at der er problemer med at logge in, ringer jeg til kundeservice siger de at der arbejdes på problemet ..igen ..... ellers kan de ikke oplyse mere :-(

Det er simpelt hen for dårligt at dette forekommer næsten dagligt og der, føler jeg, ikke bliver taget hånd om problemet, der må sgu være flere kunder der oplever samme problem.

spurgt 31 Aug, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Ib.C (190 points)
status opdateret 1 Sep, 2015 af Camilla Jesswein
Hejsa

Det er ikke kun dig der har problemet, der er daglige problemer med Log in, samt systemet konstant går fast, så man skal lukke ned og logge på igen, det er meget frustrerende og en kæmpe tidsrøver. Desværre tror jeg ikke det bliver bedre, da der jo er blevet skrevet om dette mange gange og lige lidt har det hjulpet. Samtidigt havde man vel også forventet at dette ville blive løst når vi nu skal betale næsten det dobbelte for at bruge systemet.?

1 Svar

Hej Ib

Mange tak for dit forum indlægsmiley

Jeg forstår din irritation over systemet og jeg er rigtig ked af at systemet ikke kører optimalt. Teknikerne arbejder på højtryk for at få driften tilbage på ret spor.
Vores fokus er lige nu kun på to ting. De der kan arbejde på at stabilisere systemet, gør det og kun det. Resten af os, har fokus på at hjælpe med hvad vi er i stand til, og at holde jer informeret så længe driften ikke er tilfredsstillende.
Vi opdaterer gennem hele dagen på vores blog. Her kan de se hvad der er den seneste status og vi opdaterer minimum en gang i timen.
Når vi er igennem momsperioden, går vi i gang med at se fremad mod en mere langsigtet løsning. Den vil vi præsentere på bloggen, når vi har haft tid til at dykke ned i hvilke konkrete problemer der har været i de sidste uger.
Jeg ved godt at det ikke hjælper på driften eller frustrationen, men jeg vil alligevel gerne sige undskyld.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 1 Sep, 2015 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”