Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




oprette en leverandør fra superkladde

0
Hej

Jeg oprettede i går en leverandør fra superkladden og da jeg ville opdatere og gå tilbage til arbejde med at taste bilag ind, bliver den ved med at stå og opdatere, når jeg trykker F5 siger den jeg skal opdatere for at komme videre. Jeg kan ikke komme videre derfra, jeg kan ikke komme ind og se det jeg har tastet i kladden og jeg kan hellere ikke arbejde videre i kladden. er der andre som har oplevet dette og ved hvad man skal gøre for at komme videre. Jeg har lukket programmet, åbnet i anden browser og haft computeren slukket hele natten og nu når jeg starter op igen står den stadigvæk bare og opdatere. Er det kun support som kan hjælpe mig her?

Bettina
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Bettina

Mange tak for dit spørgsmål her på forum og undskylder for mit sene svarsmiley
Det lyder godt nok mystisk det du oplever - den bedste måde vi kan få løst dette på og konkretiseret, hvad det er du oplever må du meget gerne i situationer, må du rigtig gerne kontakte supporten på telefon hverdagen mellem kl. 9.00 - 14.00 på 88204840.

Oplever du det forsat, så kontakt os endeligt på ovenstående, så det kan blive løst. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)