Indskanning af bilag

0
Når der indskannes et bilag vil det være rart, hvis jeg som regnskabsfører får tilsendt en sms med besked om at der er et bilag på vej til kassekladden.

Vi har i mange tilfælde været ude for at et indskannet bilag ikke kommer frem til kassekladden, hvilket så betyder rykkere.

Vi undersøger i øjeblikket om problemet evt kan ligge hos mobiludbyderen.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Carsten,
Tak for dit indlæg. smiley

Som jeg forstår det, vil du gerne have en SMS, når din kunde sender et bilag ind til e-conomics indscanningsmodul. Jeg kan forstå at hovedsagen til dette ønske er, at i har oplevet ikke alle bilag kommer ind i e-conomic. Vi kan sagtens blive enige om, at når i sender et bilag til indscanningsmappen, skal det også komme frem. Derfor jeg vil gerne høre, om i fortsat har problemer med at få bilag ind i aftalen? Hvis dette er tilfældet vil jeg meget gerne få min support til at ringe til dig, så vi kan sikre alt bliver gjort rigtigt. 

I forhold til at få en SMS når der kommer et bilag, er det ikke en funktion, som vi vil implementere på nuværende tidspunkt. De fleste af vores brugere, tjekker hvad der ligger af indscannede bilag, under "Overfør bilag > Ja", når de starter på den daglige bogføring af kunden. Dette skulle gerne sikre, at du har alle bilag som kunden har sendt ind til dig. 

På baggrund af ovenstående vil vi i den nærmeste fremtid ikke implementere en SMS-service gennem indscanning. 

Jeg takker endnu engang for dit engagement og indlæg på vores forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)