Informizely customer feedback surveys

Ændring af tekst i Rapporter/Kontokort

0
Vores bogholder spørger om det er muligt at ændre teksten i Rapporter/Regnskab/Kontokort, den tekst der kommer frem nu er 'Overskrift' fra Noter og Referencer i faktura, ønsket er at det er kundens navn der kommer frem som tekst, da hun ellers er nødt til at åbne hver faktura for at se hvem  det drejer sig om.

Har chattet om emnet, men de siger det ikke er muligt.

Venlig Hilsen

Hanne

Werkstette A/S
i Forslag » Andet af (220 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Hanne,
Tak for dit indlæg. smiley

 

Jeg kan godt se, at det i jeres tilfælde, ville give mening at have en anden tekst, end overskriften på kontokortet, når i trækker det. Hvad tekstfeltet indeholder, er valgt af vores udviklere af programmet "by-design". Overskriften er netop beregnet til, at man skriver en specifik overskrift for dette salg, der senere kan genkendes. Det er ikke et foreslag som jeg har hørt før, og ud fra dette vil en implementering af denne funktion ramme en lille andel, som vil få en positiv virkning af denne udvikling. Vi søger altid at implementere forslag, der rammer flest mulige af vores kunder, med mest positiv effekt mulig.

 

Ud fra ovenstående markere jeg dette forslag som "implementeres ikke", på nuværende tidspunkt.

 

Jeg takker endnu engang for dit forslag Hanne, og håber du vil bidrage med flere til vores forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Hanne,

Du kan i Salg -> Opsætning -> Kundeopsætning definere en "Bogføringstekst for fakturaer" (og særskilt for kreditnotaer).

Denne er som udgangspunkt blank - hvilket jo så anvender fakturaens overskrift.

Hvis du ændrer til "%debnavn", vil posteringsteksten i stedet blive kundens navn (som det står i kundekartoteket - ikke dét, der evt. måtte være overstyret på den specifikke faktura).

Bemærk dog, at det fsva. posteringerne - ikke kun på finanskontokort, men også kundekontokort - hermed bliver sværere at skelne de enkelte fakturaer til samme kunde fra hinanden :-) Til gengæld vil det på eksempelvis finanskontokort for salgskonti fremgå klart, hvilken kunde de enkelte salg stammer fra.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.8k points)