Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundegruppe mangler i debitorsaldoliste?

0
Hej e-conomics

Jeg har brug for at kunne inddele kunder i adskillige kundegrupper og derfor at fx debitorsaldolisten medtager grupper, så jeg kan sortere efter gruppe, men jeg kan ikke se, at gruppen overhovedet kommer med i rapporten - heller ikke i Excel. Kundegruppe er et søgekriterie, men vises ikke i resultatet - kan det passe, eller er det muligt at rette indstillinger til, så gruppen kommer med over i rapporten?
?????????????????????
mvh/HelleB
i Forslag » Andet af (1.9k points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Helle

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at når du i e-conomic kan opbygge dine kunder på baggrund af kundegrupper, så er dette også en vigtig del af søgningen i e-conomic.
Dette har været oppe at vende før, hvor det tidligere har været afvist, jeg vil alligevel gerne tage dette op igen uden jeg tør lovet om det vil blive implementeret i systemet.

Når vi har haft det oppe af vende på vores møde, vil jeg opdatere indlægget her. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Ja tak, jeg håber meget, I vil se positivt på denne lille tilretning, der vil hjælpe helt enormt - eller rettere - jeg kan simpelthen ikke se, hvordan jeg kan styre det uden at få gruppen med!
Hej Helle

Vi har nu haft dette oppe, at vende på vores forum møde og desværre har jeg dårlige nyheder.

Desværre vil dette ikke blive implementeret i systemet.
Den visning der er i dag, er den måde rapporten er tiltænkt på i forhold til, at når du får vist specificeret er det en anden type opdeling af rapporten og her vil grupperne ikke fremgå. Vi har derfor været inde og fjerne nogle kolonner for, at gøre plads til andre, som er mere hensigtsmæssige i netop den specificerede rapport.

De løsningsmuligheder du har er, at du kan søge på en gruppe af gangen eller du kan tage først rapporten specificeret og efterfølgende uden specifikationer og flette disse to sammen i Excel.

Herudover har vi også været inde og kigge på efterspørgslen efter netop dette og den er ikke høj. Derfor vil vi for nærværende fokusere på anden forbedring og vedligeholdelse i systemet, så vi herved går ind og kigger på forbedringer, som vil gave mange fremfor få.  

Jeg ved at ovenstående ikke var det svar du havde håber og forstår godt din frustration du omkring, at dette nu ikke er muligt i systemet.
Du skal endnu engang have tak for forslaget og håber ovenstående giver dig en begrundelse bag beslutningen.
Hej Camilla
Tak for at tage dette op og for dit svar. Det accepterer jeg og vil omlægge arbejdsgangen. Evt fletning i Excel, som du foreslår.