Informizely customer feedback surveys

Leverandørkontokort i fremmed valuta

+1
Hvorfor er et leverandørkontokort, der hentes, når der laves opslag i en kassekladde, anderledes, end når man går direkte i leverandørkartoteket?

Direkte i leverandørkartoteket vises posternes valuta og valutabeløb. I opslaget via en kladde vises kun valutaen, men ikke valutabeløbet. Hvorfor laver I ikke opslagene på samme måde?  

Og hvorfor anføres saldoen i danske kroner og ikke i den pågældende valuta?

Der er nok at gå i gang med.
i Forslag » Andet af (26.4k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Erik,

Grunden til, at leverandørkontokortet i en kassekladde er anderledes end det i leverandørkartoteket er, at det i kassekladden er tiltænkt som et opslagskontokort, hvorimod det fra leverandørkartoteket har flere indbyggede funktionaliteter.

Leverandørkontokortet i kassekladden vil altid blive vist i aftalens grundvaluta, altså beløbene vil altid vises i det vi kalder "omregnet" i applikationen. Hvis man vil have en mere detaljeret visning, må man anvende leverandørkontokortet via kartoteket eller via rapporter.

Med hensyn til, at saldoen ikke vises i den valgte valuta, har jeg oprettet en sag om at få ændret dette, således hvis en valuta er valgt i leverandørkontokortet, vil saldoen blive angivet i denne valuta. Dette gør sig kun gældende, hvis der er valgt en specifik valuta i kontokortet og ikke hvis "omregnet" er valgt.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Erik :)

Jeg kan se dette er meget gammelt opslag. Jeg må dog konstatere, at sagen er gået i stå. Jeg vil meget gerne prøve at tage sagen op igen.

Jeg er dog ikke helt sikker på, hvad du mener. Det skal siges, at visningen dengang du skrev dette ikke nødvendigvis er den samme som i dag. Der må du meget gerne sige til, hvis det hele er som det skal.

 

Som jeg forstår dig, så går du ind i klassekladden -> vælger leverandørbetaling -> klikker på 'udlign posteringer' -> herinde har du så en visning af posteringer. Er det her du er i kassekladden?

Du så går direkte ind på leverandørkontokortet via regnskab -> søgning og lister -> leverandører -> får vist posteringer på en leverandør. Har jeg forstået det hele korrekt? I så fald, så viser den både valutabeløbet og det omregnede beløb.

Derfor er jeg ikke helt med på, hvad du mener. Ville du være frisk på at uddybe en smule, så jeg er helt sikker på, at det er det rigtige sted i programmet jeg kigger.

 

På forhånd tak :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.5k points)
Hej Jesper.

Jeg sender dig en privat besked om lidt, men her på forum vil jeg gerne udtrykke min anerkendelse for, at e-conomic nu endelig har fundet en person, der har en væsentlig bedre tilgang til Jeres professionelle kunders ønsker og behov.
Indtil for måske 1,5 år siden, var det det rene anarki. Nu har I endelig erkendt, at en fast styring er den eneste rigtige løsning.
Alt det rod har ført til, at jeg i nogle år ikke har stået i første række med roser til Jer. Og jeg står fortsat ikke forrest.
Derimod står jeg forrest med lysten til at konvertere til et andet system.
Ærgerligt, men sandt.
Professionalisme og kvalitet betaler sig altid.
Hej Erik :)

Først og fremmest vil jeg sige tak for de rosende ord. Endnu engang vil jeg gerne erkende, at vores forum førhen ikke har været optimalt.
Det har dog været et fokuspunkt for os, så jeg er glad for, at du oplever en forskel.

Jeg har modtaget din besked og jeg kontakter dig senere i dag. Jeg er lidt booket til møder her fra morgenstunden, så jeg håber du har tid senere, ellers kan vi snakke sammen i løbet af næste uge.
Hej Erik og tak for snakken sidst :)

Jeg har fået vendt den problemstilling du beskriver her med vores udviklere.

Det er blevet prioriteret, at denne på nuværende tidspunkt ikke vil være fokuspunkt.

Jeg kan dog sagtens forstå, at det er nemmere at afstemme i den pågældende valuta, og derfor vil jeg også gemme i ideen i vores idebank, hvor vi gemmer forslag til fremtiden. Det bliver dog ikke på nuværende tidspunkt og derfor vil jeg sætte forslaget som implementeres ikke.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.5k points)