Informizely customer feedback surveys

Slet Alle Posteringer, skal kunne undertrykkes/flyttes væk

+1
Når jeg bogfører simple kunder, bruger jeg kvikkladde (den er gammel, men stadig helt fin).

I "Andre Muligheder"; neden under "kvikkladde" er den næste mulighed, "slet alle posteringer".

Slet alle posteringer er en mulighed jeg aldrig nogensinde har brug for. Det fylder mig med nogen rædsel at kunne miste 8-900 posteringer fordi jeg i travlhed begår et par fejltryk. Og det kan ske.

Så; der er brug for at muligheden "Slet alle posteringer" kan fjernes, flyttes langt væk på brugergrænsefladen, eller undertrykkes ved et boks-valg under f.eks. alle indstillinger.
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Chr. Petersen, 
Tak for dit oplæg her på vores forum. 

Jeg er så glad for at høre at dit arbejde i kvikkladden går rigtig godt. smiley

Det er helt korrekt at både kvikkladden og knappen, slet alle posteringer, ligger inde under andre muligheder i kassekladderne. 
Vi har rigtig mange kunder som bruger den knap jævnligt i forbindelse med import af posteringer i den enkelte kladde, som gør det langt nemmere at få slettet posteringer, frem for at skulle slette dem en ad gangen. 
Knappen slet alle posteringer, er derfor lagt op under "andre muligheder" for at gemme den så langt væk som det er muligt, uden den er helt væk fra kladden. Skulle du i så fald komme til at ramme denne knap, kommer der en pop-op til dig, som spørger om du er helt sikker på at du gerne vil slette dine posteringer, som du skal godkende før det egentlig sker noget. 

Jeg er rigtig ked af at det gør dig usikker - men da der er en del kunder som bruger denne funktion ofte, og systemet ikke på den måde kan tilpasses til den enkelte kunde, så er det desværre ikke en ændring vi kommer til at lave. 
 

Endnu engang tak for dit indlæg på vores forum, jeg håber du forsat vil komme med bidrag til os. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)