Informizely customer feedback surveys

Visning af priser når man tilføjer et abonnement til en kunde

+3
Hej

Det ville være fedt hvis man kunne se hvad et abonnement kostede når man tilføjer det på en kunde.

Hvis man er i tvivl om prisen der er solgt til er en sær pris, skal man først over i abonnementer og finde abonnementet, slå det vare nummer op der er tilknyttet abonnementet for så at slå varenummeret op under vare for at se prisen, og så har man spildt en masse tid.

Det kan ikke kræve mange minutters kodening at få vist prisen på abonnementet når man tilføjer det til kunden.

Hilsen

Jonas
i Forslag » Andet af (700 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jonas,

Først og fremmest tak for dit indlæg :)

For at være helt sikker på hvor du mener i applikationen, bliver jeg nødt til at spørge dig hvad dit "normale" workflow er, når du tilknytter kunder til eksisterende abonnementer? Er det fx via Salg > Abonnementer > Abonnenter > Ny abonnent? Eller er det via Salg > Kunder > Abonnementer > Nyt abonnement?

Jeg synes umiddelbart, at det lyder som en god idé at have en form for visning af abonnementets priser/særpriser - hvis du har nogle forslag eller præferencer til hvordan dette skulle være, må du også meget gerne skrive det her, da det kan være med til at afklare hvor og hvordan den bedste måde at lave det på vil være.

På forhånd tak,

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Heidi

Vi bruger Salg > Kunder > Abonnementer > Nyt abonnement.

Jeg har ikke nogen præference for hvor prisen skal stå.

Men hvis man erstattet den med særpriser, rykket særpriser og antalfaktor ned og så flyttet Indeks over ved siden af afdeling, så skal der ikke laves så meget om.

Samtidig ville det var fedt hvis priserne kom med i de forskellige oversigter, så når man går ind på fakturering > abonnement og Salg > Kunder > Abonnementer så kan man se priserne ud fra hvert abonnement.

Jonas
Hej Jonas,

Tak for svar :) jeg ser en masse muligheder i at vise priser på abonnementer og varer/ydelser tilknyttet disse - både under Abonnement og under Kunder.

Der er en udfordring i "bare" at flytte Indeks, da pladsen ved siden af Afdeling er optaget allerede, hvis man har projekt på sin aftale. Når det er sagt, bør der kunne omrokeres, således der kan gøres plads til pris også :)

Jeg tager dit forslag med videre og vender tilbage, så snart vi har haft næste forum-møde, med en opdatering på dette.

Med venlig hilsen
Heidi Christensen

Hej Jonas

 

Endnu engang tak for dit forslag og undskyld det sene svar. Det er jo efterhånden et godt stykke tid, du skrev dette indlæg og vi skylder dig en afklaring.

 

Som du formentlig har bemærket, er det fortsat ikke blevet ændret således, at man kan se priserne ved tilføjelse af abonnementer på kunder. Abonnementsmodulet har ikke haft den prioritering, som skal til i udviklingen for, at gennemføre denne tilføjelse. Det handler selvklart om andre prioriteter, men også at det ikke har været efterspurgt bredere af vores kunder.

Jeg kan sagtens se fordelen ved, at eksponere prisen ved tilføjelse af abonnementer på kunder og derfor vil dit forslag tages med til en genovervejelse ved et evt. større fokus på udvikling af abonnementsmodulet. For nu sætter jeg dette indlæg som “implementeres ikke”.


Jeg håber, at du har forståelse for dette.


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)