Nøgletal, flere virksomheder

0
Jeg er administrator og har flere virksomheder med samme ejerkreds. I den forbindelse vil de gerne kunne se en samlet oversigt over nøgletallene.

Kan man som administrator komme til at få lavet et samlet nøgletal for udvalgte virksomheder i  ens portefølje?

Der er i dag mulighed for at vinge af under "hurtig adgang", ville det også være muligt at få lavet en der hedder nøgletal, eller skal dette gøres på den enkelte aftale?

Derudover vil der mangle en fane under administrator der skulle hedde nøgletal :-)
i Forslag » Andet af (2.9k points)

1 Svar

Hej Jrh

 

Mange tak for dette indlæg også! Hvor er det dejligt at se, at du gør så meget brug af dine nøgletalsmiley

 

Da vores administratormoduler hovedsageligt tilbydes til bogholdere og revisorer, der har mange forskellige kunder, er der ikke rapportering på tværs af aftalerne desværre. Det er et rigtig godt forslag, men da modulet kun i begrænset mængder bruges af koncerner, så vil vores fornødne ressourcer ikke prioriteres på dette på nuværende tidspunkt. Dette er ligeledes på baggrund af, at alle rapporterne kan tages ud i Excel, så de kan sammensættes, som man skal bruge dem. Derudover er det så heldigt, at vi har en partner, der lige har lavet præcis denne mulighed for at konsolidere rapporter på tværs af aftaler i en administrator. Jeg har et link til dem her.

 

Så kan du i hvert fald gennem dem få denne funktion. Endnu en gang mange tak for dit engagement på vores forum, det er dejligt at få inputs med på vejensmiley

 


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)