forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Nøgletal, flere virksomheder

0
Jeg er administrator og har flere virksomheder med samme ejerkreds. I den forbindelse vil de gerne kunne se en samlet oversigt over nøgletallene.

Kan man som administrator komme til at få lavet et samlet nøgletal for udvalgte virksomheder i  ens portefølje?

Der er i dag mulighed for at vinge af under "hurtig adgang", ville det også være muligt at få lavet en der hedder nøgletal, eller skal dette gøres på den enkelte aftale?

Derudover vil der mangle en fane under administrator der skulle hedde nøgletal :-)
spurgt 12 Aug, 2015 i Forslag » Import og eksport af data af Jimmy den tosse bogh (2,740 points)

1 Svar

Hej Jrh

 

Mange tak for dette indlæg også! Hvor er det dejligt at se, at du gør så meget brug af dine nøgletalsmiley

 

Da vores administratormoduler hovedsageligt tilbydes til bogholdere og revisorer, der har mange forskellige kunder, er der ikke rapportering på tværs af aftalerne desværre. Det er et rigtig godt forslag, men da modulet kun i begrænset mængder bruges af koncerner, så vil vores fornødne ressourcer ikke prioriteres på dette på nuværende tidspunkt. Dette er ligeledes på baggrund af, at alle rapporterne kan tages ud i Excel, så de kan sammensættes, som man skal bruge dem. Derudover er det så heldigt, at vi har en partner, der lige har lavet præcis denne mulighed for at konsolidere rapporter på tværs af aftaler i en administrator. Jeg har et link til dem her.

 

Så kan du i hvert fald gennem dem få denne funktion. Endnu en gang mange tak for dit engagement på vores forum, det er dejligt at få inputs med på vejensmiley

 


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Sep, 2015 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”