Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nøgletal, antal ansatte

0
Nøgletal er rigtig godt til at få lavet et overblik

2 forespørgsler:

1. Ville det være muligt at få et nøgletal med i bunden af rapporten der hedder:

"Gennemsnitlig antal ansatte i perioden"

for at kunne lave denne skal der laves følgende beregning: Konto for ATP i perioden divideres med satsen for den aktuelle periode. I nøgletal sættes der op hvilken/hvilke konto dette skal trækkes fra.

 

2. Ville det være muligt at få et nøgletal med i bunden af rapporten der hedder:

"Gennemsnitlig omkostning per medarbejder"

For at kunne lave dette skal der laves følgende beregning: Samlet løn divideret med nøgletal "gennemsnitlig antal ansatte i perioden". I nøgletal sættes der op hvilken/hvilke konto dette skal trækkes fra.
i Forslag » Andet af (3.0k points)

1 Svar

Hej Jrh

 

Mange tak for dit indlæg smiley

 

Det er altid dejligt at få et indblik i hvad, der kan udvikles på.
Af hensyn til nemmest muligt at kunne opdatere og rette fejl, tilbyder vi alle kunder de samme rapporter. Derfor vurderes forslag til dem udfra, om det vil gavne flere brugere og ligeledes må det ikke være unødig information eller til gene for nogle.

 

I forhold til de to forslag du har til ”Gennemsnitlig antal ansatte i perioden” og ”Gennemsnitlig omkostninger per medarbejder”, så kan jeg sagtens se logikken i udregningen af de to. Det er dog ikke noget jeg har hørt andre efterspørge og i forbindelse med at prioritere vores ressourcer, så det gavner flest mulige, er dette derfor ikke noget, der vil blive prioriteret i denne omgang.

 

Der er heldigvis flere af vores partnere, der kan tilbyde tilpasset rapporter, så du kan få lige det der passer til jeres behov. Jeg har nogle af vores anbefalet her.

 

Endnu en gang mange tak for forslaget, så vi kan være opmærksomme på, hvis der kommer flere med dette ønske.         


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)