Forslag til placering af "Overfør fakturering"

0
Hej e-conomic

Jeg vil foreslå, at valg af "Overfør fakturering" etableres under Alle Indstillinger/Abonnementstatus, da spørgsmålet opstår efter ændring af abonnement fra eksempelvis Internal pro til andet kundeadministreret abonnement.

Mvh. Pia
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Pia,
Tak for dit indlæg og forslag. smiley

Vi har valgt at placere ”Overfør fakturering” i oversigten over alle administratorens virksomheder, for at gøre det nemt tilgængeligt og overskueligt for en administrator. Man undgår som administrator mange klik, ved at have overfør fakturering ude i oversigten i stedet for under den enkelte kundes abonnementsstatus.

I dit tilfælde hvis du både skal overfører fakturering til klientfakturering og ændre fra Internal pro til et eksterne abonnement, kan du benytte dig af overfør fakturering ude i oversigten. Når du overfører fakturering har du mulighed for at skifte abonnementet samtidig med du overfører faktureringen, altså 2 i 1 ting.

På baggrund af ovenstående mener jeg, at det vil gøre det mere besværligt at flytte ”overfør fakturering” ind under kundeabonnementet. Derfor markere jeg dette forslag som ”implementeres ikke”.

Jeg takker endnu engang for dit forslag, og håber der vil komme flere til forbedring af vores alles program. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)