Hastighed - igen - igen - igen ...........

+3
Så er der vrøvl med hastigheden igen - og det er slet ikke godt nok. Hvad sker der ?  Der er lange svartider - manglende afvikling af programmet - og nej, jeg skal ikke bare køre en anden browser.

 

Hilsen

Helle
i Forslag » Andet af (900 points)
status opdateret af
Hej
Jeg kan kun tilslutte mig, systemet bliver mere og mere ustabilt. Nu er den så helt galt igen og denne gang får vi en meddelelse om login fejl, men oplevelsen af at systemet er ekstrem langsomt i perioder, er jo en daglig begivenhed.  Det stemme ikke overens med at priserne er blevet fordoblet.
Jeg har været på systemet i 11 år og må bare sige, at det har virket fint de første 9 år, kun med få problemer, men de sidste 2 år har ikke været godt og det sidste år har det bare være helt forfærdeligt. Dobbelt op på prisen og 50% ned på kvaliteten.
Kan kun håbe der bliver skrevet om dette på offentlige forum, da jeg tror det har bedre effekt end at skrive her inde. Her kan kun oprettet bruger se kommentar og ikke de som skal i gang med nyt system og bare overvejer hvilket. Til nye bruger kan jeg kun anbefale, at prøve andre økonomi systemer.
Mvh.Tom

2 Svar

Ja, det er trist.

Og vi får ingen konkrete svar, om det er systemets struktur, der er under nødvendig forandring, om det er de eksterne leverandører, der svigter, om personalet er under stadig udskiftning til det værre, eller det hele fortsat er kundernes utålmodighed, brug af forkert browser, for gammelt udstyr eller lign., der er problemet.

Det er ingen skam at indrømme, at man er ved at blive overhalet indenom, fordi man ikke har villet lytte til de erfarne kunder - bare man nu gør noget ved det, inden det er for sent.
Forslag af (25.9k points)

Hej Helle

Ja det har været vrøvl med systemet igen og det er ikke godt nok. Men vi knokler på at løse det og vi opdatere løbende vores blog for at infomere jer kunder/bruger om situationen. Se dette blog indlæg, som forklare situationen.

http://blog.e-conomic.dk/ustabil-drift-d-118-samt-info-til-lagerkunder-ang-avance-feltet/

Jeg beklager de gener det har haft for dig og jeg lover vi gør alt for at forbedre hele brugerfladen til glæde og gavn for os alle.

Håber at dette giver mening ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig igen.

Ha en rigtig dejlig dag ;o)


Med venlig hilsen

Jeannette Vennerberg

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (800 points)
Hej Jeanette - du skriver at ellers kan jeg kontakte dig igen. Hvorfor i himlens navn skulle jeg dog gøre det ? Hvad tror du du specifikt kan gøre ? Hvis du har en idé om det - så skynd dig ud og gør det før kunderne bliver mere rasende end de er i forvejen. I taler ned til os - og det er jeg ved at være gelvaldigt træt af - og 'ha' en rigtig dejlig dag' er lige dråben - en ligegyldig cliché, der ikke bliver pænt opfattet, når man sidder med håret strittende og ingen vegne kommer i et software, der bare ikke virker.

Hilsen
Helle
Pinafore Regnskab
Det giver ingen mening, at systemet gang på gang går i sort.
Er der ingen voksne til stede, eller nyder de også den omtalte dejlige dag, som vi kunder skal have, hver gang det kokser hos IKKE-nomic?
Med mere end 70.000 brugere/kunder (Er antallet forøvrigt fortsat gældende?) tror jeg ikke på, at mere end 10% er tilfredse. Resten er enten fortvivlede eller på vej væk.
Lad os nu få et svar fra toppen af virksomheden; det andet pusse-nusse sprog er uudholdeligt.
Og jeg som troede, at et økonomisk engagement fra en faglig kompetent virksomhed som Visma kunne løfte produktet til det niveau, som det fortjener, er endnu en gang blevet skuffet.
Fjern det inkompetente, teoretiske personale og ansæt nogle praktikere med ben i næsen og hår på brystet. Med andre ord: Folk med indsigt i systembehov og en virkelighedsnær tilgang til problemerne.