Bogføringaf udgiftbilag på appen!!

0
I jeres app kan man ikke bogfører et bilag, det er da en stor fejl :) Når jeg er på farten så ville det da være smart hvis lige kunne taste det ind og gemme mit bilag... Jeg taler ikke om indscannet men blot at kunne postere et bilag med beløb og dato osv!! Gad vide om der ikke er flere end mig der godt kunne tænke sig at bogfører på farten??? :)
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Camilla,
Tak for din mail. smiley

Jeg kan godt forstå, at det ville give god mening at kunne bogfører enkelte bilag i mobilappen også, mens man er på farten. Jeg kan nævne at vores største fokus med mobilappen er, at få en mobilapp live, som virker, med de mest brugte funktioner: Fakturering og indscanning. Derudover fokusere vi i øjeblikket på at få samme funktioner i en mobilapp der også virker til Android telefoner for at dække en større del af markedet.

Med andre ord, det er ikke fordi, vi ikke vil have udgiftsregistrering med i mobilappen, der er simpelthen bare nogle andre funktioner der har prioritet før dette.

På baggrund af ovenstående markere jeg det som implementeres ikke. Da jeg på nuværende tidspunkt ikke har en tidshorisont over hele projektet, og da der er anden prioritering før denne funktion.

Endnu engang tak for dit indlæg, jeg håber der kommer flere konstruktive forslag. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)